Azt nem hiszem, mert soknak kurva nagy az orra Papol cigányról meg migránsról, közben az itt élő (kvázi saját) fajtáját meg nem nézi szarba se mert az csak a NÉP... és persze nem ő. Rohadt egy képmutató patkányok.
Ha egyszer ott van.dolga. Adott esetben nekem is. Nem fogom Bkv busszal.belogisztikázni a szerszámot,anyagot stb.
Épitsen parkolokat,ne csak elvegyen területeket.
Mer a gyökérnek nikvs jogsija és alapbol utálja az autosokat nert az egyik miatt megpusztult az apja, aki inkább verte volna ki ahelyett hogy egy nöbe engedte.
Képtelen felfogni hogy pesten nem akar a kutya se biciklivel.menni a munkahelyére meg iskolába azzal vinni a gyereket.
Ez és az összes többi hasonló írás segít emlékeztetni a NÉPET hogy a büdös életbe ne haggya hatalomhoz jutni ennek az ipsének a fajtáját.
Szúval hajrá,csak nyugodtan.
Ha annyira hülye hogy még ki is írja magából.
Elemi marketing alap hogy nem rugdossuk azt akinek kell a szavazata.
Ezt egy igazi MAI liberélis írta. Süt belőle a lenézés, miközben "kifelé" az elfogadásról meg a szeretetről beszél. Na EZ a bajom a fajtával
Egy félművelt széljobbos őszintén vállalja azt, amit.
Amint elmegy mellette egy helyi mondjuk egy 1290 es superduke-al bevadul es kergeti, versyssel.
Ha csak normal kozlekedes akkor azert tudok veluk lepest tartani, az elobbi eset Mariazell utan a 21-es kis forgalom, ott azert 160 al a vegen is lemaradtam.
Épitsen parkolokat,ne csak elvegyen területeket.
Megérdemlik.
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Képtelen felfogni hogy pesten nem akar a kutya se biciklivel.menni a munkahelyére meg iskolába azzal vinni a gyereket.
http://youtu.be/W2c5c94tHno
És mivel véleménybuborékban él mindig meglepődik mikor már 3x szavazott kormányt a NÉP O1G-nek.
Szúval hajrá,csak nyugodtan.
Ha annyira hülye hogy még ki is írja magából.
Elemi marketing alap hogy nem rugdossuk azt akinek kell a szavazata.
Egy félművelt széljobbos őszintén vállalja azt, amit.
Kicsit bánom hogy nem tudtam menni, idén szarul jön össze minden
Ha csak normal kozlekedes akkor azert tudok veluk lepest tartani, az elobbi eset Mariazell utan a 21-es kis forgalom, ott azert 160 al a vegen is lemaradtam.
Folyamatosan loholtam a vezeto utan.
Szoval nem.
Bebaszna.