Sok bevált androidos rádiót építettek be mások Kia Ceed-ekbe, de azok Kínából rendelve, utána itthon szakszerűen beszereltetve 250-300 k között álltak meg mind, igaz, kormányról vezérelhetők voltak, GPS-szel, magyar (választható) menüvel. Annyit nekem nem ért a dolog, főleg hogy volt jó GPS-em több is.
Ebbe meg nem kell semmi, csak beszálláskor egy mazzaggal rádugni a telót a kocsi egyik USB portjára, és kész. Magától indul az Android Auto program.
A kormányon megnyomod a gombot, a rádió azonnal elkussol, és MAGYARUL bemondod az úticélt. Egy női hang visszamondja, és már meg is van tervezve az útvonal. Az induláshoz csak megérinted a képernyőt ("leokézod") és mehetsz is. Ez a navi nélküli, tök fapad kisautóban. A friss (1-2 éves) tervezésű kisautók többsége is tudja már: Clio, Pug 208, Swift, Vitara).
Így van. Ezért marad a gyári rádió ami kazettás az öreg bárkában mert marhára szükség van erre is. Ilyen transzmutterem is van azt évek óta nem használtuk.
A Klijó tudja az Android Auto-t kezelni, így csak rádugom a telefonra, és - akár a kormányról indított hangvezérléssel - indul a nagy kijelzőn a Waze vagy a Google térképek, vagy éppen bármi. Nekem viszont az utóbbi jön be jobban, a Waze valahogy idegen, nem szeretem.
Nekem most van 2 db Tom-Tom GPS-em itthon feleslegben (az egyik örök térképfrissítéssel, a másikon 8 évesek a térképek...), a motoron lévő xRideren kívül... GPS nagyhatalom lettem!
Én azt szerettem benne (a kamerát végül be sem építettem a kocsiba, túl nagy meló lett volna - maradandó nyomokkal az autón), hogy sokkal érzékenyebb volt a rádiója, mint a Ceed gyári cuccáé. Ez utóbbi az udvarunkon 3-4 rádióadót fogott, a kínai kacat meg legalább negyvenet. Eladás előtt vissza tettem a kocsiba a gyári rádióját, mert azt legalább lehetett a kormányról vezérelni.
Köszi Drusza! Ez a mai ecsetfejűeknek marhára kevés... Mikor deszka tv-t keresett azt abban is segítettem azt hittem, azt vett egy több mint 2X annyiba kerülőt mindenféle fiszemfaszommal 4k stb stb...
Ilyesmi, de ezer néven árulták. Tehát:
- NEM androidos, és NINCS benne GPS valamint NINCS CD-lejátszója. Telefonnal vezetéken NEM kommunikál, nem tükrözhető rá a képernyőre.
- 4x45W-os autórádió, MP3 és MP4 videolejátszóval, memóriakártyáról vagy USB pendrive-ról. BT-s kihangosító telefonhoz.
- Tartozék infrás távvezérlő és egy db übergagyi tolatókamera jó hosszú mazzaggal.
Ebbe meg nem kell semmi, csak beszálláskor egy mazzaggal rádugni a telót a kocsi egyik USB portjára, és kész. Magától indul az Android Auto program.
A kormányon megnyomod a gombot, a rádió azonnal elkussol, és MAGYARUL bemondod az úticélt. Egy női hang visszamondja, és már meg is van tervezve az útvonal. Az induláshoz csak megérinted a képernyőt ("leokézod") és mehetsz is. Ez a navi nélküli, tök fapad kisautóban. A friss (1-2 éves) tervezésű kisautók többsége is tudja már: Clio, Pug 208, Swift, Vitara).
mennyire megérné amikor évente kell 2x
GPS Szoftver: iGO kompatibilis (Navigációs szoftver nem tartozék!)
GPS vevő: SiRF Star III
- NEM androidos, és NINCS benne GPS valamint NINCS CD-lejátszója. Telefonnal vezetéken NEM kommunikál, nem tükrözhető rá a képernyőre.
- 4x45W-os autórádió, MP3 és MP4 videolejátszóval, memóriakártyáról vagy USB pendrive-ról. BT-s kihangosító telefonhoz.
- Tartozék infrás távvezérlő és egy db übergagyi tolatókamera jó hosszú mazzaggal.
https://www.emag.hu/adivox-7-s...
https://www.autodvd.hu/fejegys...
csak a beépítő keret 23 ezer