Ez így van. viszont rövid távon népszerűtlenséget hozna az aktuális "bagdadi tolvajoknak" amikor egy 20ezret érő bóbitára rá kéne locsolni vagy 30 papírt.
benne lesz inden adat egy adatbázisban, szóval vázszám szerint gyors meglenne a lopott motor
már ha volna valami akkora balfasz hogy a lopott motorját rendszámozza
amikro meg már sokadik gazdán megy át akkor már totál tökmindegy.... a jelenlegi helyzetnél nem lenne rosszabb, és a rendszám(nyilvántartásba vétel) után a lopott motorok száma biztosan csökkenne
tehát hosszú távon jó lenne
És hogyan lehetne kideríteni, hogy a robogó valaha előtte lopott volt vagy sem? Egy - valamikor - lopott gépet is lehetne legalizálni így. Inkább a 70-100-125/50-eket kellene végre kiszűrni valahogyan...
+ meg kellene nézetni hogy tényleg 50-es a motor
vicces hogy a románok meg tudták oldani mi meg nem
ott még a lovas szekéren is van rendszám, mondjuk nem minden de elég soknak van
Ezzel nem vagyunk előbbre. Normális eljárás esetén egy nyomtatvány kitöltésével leadná a segédmotor adatait, + a biztosítója nevét, aztán megkapná rá a könnyen felszerelhető valami kisméretű rendszámot. És ennyi!
De megint túl sokan akarnának a bennfentesek közül ezen is milliókat keresni.
Ma Magyarországon 15 000 + 15 000 Huf az egyenlő általánosan egy heti magyarországi átlagkeresettel! Mi az édesanyjuk csipáját akarnak beszedni 30 000 Huf-ot egy max 20 perces eljárásért??
Talán kevesebbet kellene LOPNI !!
15+15 ezerért kb elmehetnek a picsába
10-12 ezer még szerintem belefért volna a nagy többségnek
kicsi rendszám ócóóé, egy törzskönyv szerű lap, egy egyszerűsített bevizsgálás
bár akkor csak simán rend lett volna a káosz helyett és nem épült volna egy újabb stadion......
Premiumolaj.hu 2520ft. Olcsóbban is találtam de ott 5ezer alatt nem postáznak-.- De simán megérte!!nem is olyan kevés ez a 150ml. Jó pár szezont kifog bírni.
már ha volna valami akkora balfasz hogy a lopott motorját rendszámozza
amikro meg már sokadik gazdán megy át akkor már totál tökmindegy.... a jelenlegi helyzetnél nem lenne rosszabb, és a rendszám(nyilvántartásba vétel) után a lopott motorok száma biztosan csökkenne
tehát hosszú távon jó lenne
vicces hogy a románok meg tudták oldani mi meg nem
ott még a lovas szekéren is van rendszám, mondjuk nem minden de elég soknak van
De megint túl sokan akarnának a bennfentesek közül ezen is milliókat keresni.
Talán kevesebbet kellene LOPNI !!
10-12 ezer még szerintem belefért volna a nagy többségnek
kicsi rendszám ócóóé, egy törzskönyv szerű lap, egy egyszerűsített bevizsgálás
bár akkor csak simán rend lett volna a káosz helyett és nem épült volna egy újabb stadion......
Nekem már majdnem sikerült, egy k...va gomb miatt most halaszthatok pár hónapot
1x kell megcsinálni utána sose lesz gondod.