Igen, ez elég nagy probléma, de egyre mélyebben benne vannak és nem hiszem, hogy ez visszafordul normális irányba már.
Jó példa erre az egészre, hogy 2 embert is betaláltak, aki állítólag én voltam. Képesek voltak ezért nyomozni, utána eljátszani a hőst, hogy ők állítólag találkoztak velem. Természetesen mindkettő semmirevaló ember, miért? Mert állítólag én vagyok az. Ez igazán értelmes gondolkodásra vall.
Inkább azt érzem mögötte, hogy keverik a valóságot a virtuálissal. Jobban szeretnek ismerkedni, mások magánéletébe belefolyni, tunkolni. Jobban szeretnek magamutogatni is. Tehát jobban megy egy olyan felület, ahol nem anonim a reg és van az okostlóra app, amivel lehet közvetíteni a nagyszerű életet, amit élnek és megoszthatják másokkal, akik remélhetőleg irigyek erre.
Na ez az, ami engem pont nem érdekel. Nem is akarom tudni, hogy ki kicsoda, mert az már a véleményeket alapokra helyezi és a vélemény, már nem az ami. Rögtön az számít ki mondja és nem az, amit mond. Szerintem ez így értelmetlen.
Állítólag miattam is sokan eltűntek. A valóság az, hogy az oldal nokedli lett, sokan megunták és leléptek. Pluszba bejött a facebook és ott mégiscsak több lájkot lehet kapni.
Mondjuk szépen lecserélődött a fórum 10 év alatt. Csak Zoli32, Sedu, meg ddt500 van itt. A többiek már rég sehol. Állítólag miattam. kutyát kihagytam. De hát ő kutyát nem érdekli.
Jó példa erre az egészre, hogy 2 embert is betaláltak, aki állítólag én voltam. Képesek voltak ezért nyomozni, utána eljátszani a hőst, hogy ők állítólag találkoztak velem. Természetesen mindkettő semmirevaló ember, miért? Mert állítólag én vagyok az. Ez igazán értelmes gondolkodásra vall.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_es_125_trophy-9605552
Na ez az, ami engem pont nem érdekel. Nem is akarom tudni, hogy ki kicsoda, mert az már a véleményeket alapokra helyezi és a vélemény, már nem az ami. Rögtön az számít ki mondja és nem az, amit mond. Szerintem ez így értelmetlen.