Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nagy arc csak itt van, senki nem ilyen agresszív személyesen.
Mar mondtam hogy sajnalom azt a csorit akit pofanvagnak egy "nesze clam,GP PILOT" felkialtassal.
Igen, ez elég nagy probléma, de egyre mélyebben benne vannak és nem hiszem, hogy ez visszafordul normális irányba már.
Jó példa erre az egészre, hogy 2 embert is betaláltak, aki állítólag én voltam. Képesek voltak ezért nyomozni, utána eljátszani a hőst, hogy ők állítólag találkoztak velem. Természetesen mindkettő semmirevaló ember, miért? Mert állítólag én vagyok az. Ez igazán értelmes gondolkodásra vall.
Eladó kecske.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_es_125_trophy-9605552
Mondjuk sosem szerettem volna veled ismerkedni,csak jol jott az a szar fekmunkahenger.
Inkább azt érzem mögötte, hogy keverik a valóságot a virtuálissal. Jobban szeretnek ismerkedni, mások magánéletébe belefolyni, tunkolni. Jobban szeretnek magamutogatni is. Tehát jobban megy egy olyan felület, ahol nem anonim a reg és van az okostlóra app, amivel lehet közvetíteni a nagyszerű életet, amit élnek és megoszthatják másokkal, akik remélhetőleg irigyek erre.

Na ez az, ami engem pont nem érdekel. Nem is akarom tudni, hogy ki kicsoda, mert az már a véleményeket alapokra helyezi és a vélemény, már nem az ami. Rögtön az számít ki mondja és nem az, amit mond. Szerintem ez így értelmetlen.
Sokan azt hiszik 1 éve vagyok itt jelen. Nem tudom ők mit néztek eddig.
Az is megfigyelhető, hogy több az érzékeny pillangólelkű ember, ez nem baj, csak mellé nagyon okos és tehetséges is.
Meg hát a sportmotorból is túl sok volt itt, nem volt az jó nekik.
Nem mondod. Én csak fele sem ideje vagyok itt de egyre sűrűbb a fluktuáció.
Állítólag miattam is sokan eltűntek. A valóság az, hogy az oldal nokedli lett, sokan megunták és leléptek. Pluszba bejött a facebook és ott mégiscsak több lájkot lehet kapni.
Mondjuk szépen lecserélődött a fórum 10 év alatt. Csak Zoli32, Sedu, meg ddt500 van itt. A többiek már rég sehol. Állítólag miattam. kutyát kihagytam. De hát ő kutyát nem érdekli.
Főleg ha elfelejtettem vinni monogramlapokat.
Ha tudnád ki mindenki leszek még!
Hát még Te mekkora fejet vágnál.
Gyenge, újulj meg!
Hajrá!
Ha tudnád én 10 év alatt ki mindenki voltam már.
Mekkora fejet vágnának azért egy ilyen buzuláson, ha akit meghívtak személy az valójában én lennék.
Ja,mindig ez a pánik,de te bevetted már a gyógyszereket?
Telón beszéltünk, eccer gurulunk meglesem a csoda sárgát n szoktam kamukálni pont ez a bajom...
Ja igen...
Mivel ő is én vagyok...
Csak leratyizta személyesen is Oszi, ha nem akkor tényleg ratyi.