Allah növessze nagyra és keményre igazhitű motorosok!
Van egy olyan gyanúm , hogy aki teheti most üljön motorra mert pár napig nem lesz alkalmas idő hozzá! Délnyugat felől qrva sötét felhő jön !
beton alá is el lehet tenni akit nem kedvelünk , az a lényeg rá kell tenni 5-6 macskát mert ekkor a kutya nem szagolja ki
számomra ez hihetetlen volt de egyik munkatársamnak ilyen kattasztrófás rokona van és valami mamit nem találtak meg a macskák miatt
pedig a kutya orra szelektálva érzi a szagokat egy vödör szar között is kiszagolja a thc-t
Amúgy az első kommentjeid egyékében bevallottad, hogy leskelődő vagy ha jól emlékszem. Kis hamis.
Rengeteg ember olvassa az oldalt, aki sosem szól hozzá vagy nem is regisztrál.
Én meg 10 éve regeltem. Szóval Te csak régi bútor vagy, de nem vagy benne az ősbrigádban.
Amúgy egyetlen motorral kapcsolatos hozzászólásod nincs szerintem. Csak a nők.
Dédapám a gyengébbik kezével volt céllövő bajnok az I. vh idején. Azért lőtt a gyengébbik kezével, mert a jobb kezén megbénultak az ujjai, mert párbajozás közben átvágták az idegeket kardheggyel. Akkor már illegális volt a kardpárbaj Magyarországon, de ő fiatalon ezt a virtust űzte. No nem azért, mert megsértették, hanem hobbiból. Állítólag nem lehetett felhúzni, kötél idegei voltak, soha senkit nem bántott (noha a fronton hullottak előle, mert sosem tévesztett). De ez ugye akkor volt, amikor még voltak férfiak.
Ma meg ott tartunk, hogy valakinek leszarozzák a motorját, az már komoly sérelemnek számít, amiért egy jó kis facebook ostromsorozat jár.
Bar ezis olyan mint a neten mindenki 200-al terdelve szikrazik mindenhol,keves a sportgumi mert az nem tapad olyan jol, elmegy a sliccel is 6-8000-et,neten meg enis.
Igazabol amit ini mond a legjobb,csendben,szo nelkul odamesz,elasod valahol es halgatsz melyen.
A kotya nem keresi oszt annyi.Ha nincs hulla nincs ugy.
én inkább a tömény sósavra tenném a voksot, az megold minden gondot és elég olcsó is
Van egy olyan gyanúm , hogy aki teheti most üljön motorra mert pár napig nem lesz alkalmas idő hozzá! Délnyugat felől qrva sötét felhő jön !
számomra ez hihetetlen volt de egyik munkatársamnak ilyen kattasztrófás rokona van és valami mamit nem találtak meg a macskák miatt
pedig a kutya orra szelektálva érzi a szagokat egy vödör szar között is kiszagolja a thc-t
Én már lezavartam a magam 100át
Most 1hét pihi, du iszogatás, meg szülinapozás van
Gondolj valami szépre, úgy lassaban telik a nap
Talán még ma gurulos idönk lesz estig
Hama hama nyeregbe
Rengeteg ember olvassa az oldalt, aki sosem szól hozzá vagy nem is regisztrál.
Amúgy egyetlen motorral kapcsolatos hozzászólásod nincs szerintem. Csak a nők.
Ma meg ott tartunk, hogy valakinek leszarozzák a motorját, az már komoly sérelemnek számít, amiért egy jó kis facebook ostromsorozat jár.
A kotya nem keresi oszt annyi.Ha nincs hulla nincs ugy.