Ezt bármi más is tudja átcuccolás után és van olyan is ami gyárilag. Pl. egy Ford Ka gyárilag úgy fordul mint egy gokart. De ettől még nem rajongok érte, mert nem vagyok fogyatékos például. Vagy nem?
Szerintem a k1ben soncs semmi ami miatt rajongani kene erte. Bennem pl annyit sem mozdit meg a k1hogy alaposan vegignezzem.
Tehat ennyi erovel barmifele auto vagy motorepites teljesen felesleges mert nincs bennuk semmi ami rajongast erdemelne.
Így igaz, de ettől független hatalmas a rajongói tábora. Nekem sem jön be a 2es Golf a mondásom mai napig ez: egy rondább autó van a 2es Golfnál, az 1es Golf. De mikor beülsz egy ilyen gokárt kanyar sebességgel megáldott e mellé brutál nyomatékkal gyorsulással stb autóba akkor nagyon széles mosoly ül ki a kicsi kis pofikádra!
Értékelem az igyekezeted, csak ugye rossz a példád. Mert a K1 sportmotor. Tehát nem arról van szó, hogy GS 500-ból próbálok K1-et csinálni. Azt nem mondtam, hogy ha van egy Carrerád, akkor ne vidd be tuningra. Azt se mondtam, hogy ne vegyél helyette Koenigseget. Azt mondtam, hogy II-es Golf csírájában sem tartalmaz rajongani valót.
Miert nem vettel egy rendes sportmotort ? Miert egy csunya k1-et faragsz? Semmi ertelme. En azt nem ertem te miert azt faragod, holott sokkal jobb motort lehetne venni helyette.
ÍZLÉSEK ÉS SALLEROK KÖZÖTT LEHETNEK KÜLÖNBSÉGEK! Hatalmas különbségek. Van akinek a pap, másnak a papné, van akinek meg a lánya! Az Ő dolguk, hogy mivel kínlódnak.
Értem, hogy ez a hobbija. De azt nem, hogy miért. De azt már kitapasztaltam, hogy a nagyon sok ember kódoltan ragaszkodik látszatdolgokhoz. Jellemzően azokat a dolgokat tartják jónak, amikről evidens, hogy rossz. Annak viszont örülök, hogy ilyen sokan vannak, mert minden napra jut valami röhögni való.
De neki ez a hobbija ennyi. Szereti kész. Nekünk a motor. Szoktam neki mondani ha szeretnék jobban lépni akkor motorozok még a kis blokkos is jobban megy mint a legújabb M4 valamivel ennyi és nem kell hozzá semmi. Arról nem beszélve 2ő kereke van.
A vődnek tehát van egy 260 lovas nemhátsókerekes olajkájhája, ami csúnya mint a szar. Hát kell kell ennél jobb? Egy normális sportkocsival semmit nem kell csinálni ahhoz, hogy ezt alapból tudja. Ezt és sokkal többet is.
De ezt csak én csinálom. Tuningmatyi Golf meg annyi van mint a szemét... Tehát a K1-re általánosan nem igaz, hogy sokan rajonganak érte, de a Golfra igaz.
Szia Isti!
Biztos a motor volt az? Mit tettél vele , hogy le kellett hozzá térdelni? Könyörögtél neki , hogy javuljon meg?? Én mikor földszintesen szerelek akkor gyerek kisszékre ülök.
Nekem sem jönnek be meg igazából leginkább nem érdekel, de azért odabaszós rendesen a mellé a fék meg akkora, hogy lekapcsolják a villanyt mikor lassul!
Tehat ennyi erovel barmifele auto vagy motorepites teljesen felesleges mert nincs bennuk semmi ami rajongast erdemelne.
sose fogok venni aszfalt motort, ezt a stresszt nem bírnám ki ami evvel jár
Biztos a motor volt az? Mit tettél vele , hogy le kellett hozzá térdelni? Könyörögtél neki , hogy javuljon meg?? Én mikor földszintesen szerelek akkor gyerek kisszékre ülök.