Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban. Csak olyan okosan mindig ráérzel arra, hogy mikor mi van a háttérben és próbálod szóvá tenni. Valószínűleg magadból indulsz ki. Más racionális oka nem lehet annak, hogy jellemzően pontosan az ellenkezőjét gondolod a valóságnak. De ezzel legalább nem vagy egyedül és szórakoztatsz is vele.
Mondjuk látszik, hogy néha read only üzemmódban nyomjátok.
Nem piszkaltalak en teged soha
Én is csak magamat szoktam.
Ja ezért vettem szinte féláron. De persze akkor meg azért piszkáltál, hogy fillérb..szó vagyok, meg mit tudom én. Ügyi vagy.
Azt inkább hanyagolom. Valami baj van az agyával a gyereknek.
Olvasd el megegyszer amit irtam es ertelmezd. Amenyit szerinted er a k1, es mint tudjuk szerinted annal ertekesebb nincs :D
Csak velem van itt élet! Nélkülem is van mozgolódás, de azt hagyjuk is. Magamat szívesen visszaolvasom, de másokat.
GSX-R! Kétlem, hogy többed lenne egy legendától!
Mért amennyit a K1 ér, az már egy vagyon? Akkor ne nagyon fogadjál koma, mert hóvége van és hamarosan kelleni fog a lóvé bérletre.
Te inkabb fejtsd meg amit facebookon irt a srac, mert en nem ertem mit ir hogy mikor mi razza a kormanyt
Akkor keresek valami nézhetőt a tvben.
Csak vicceltem, tvt nem nézek.
Tobb mint amennyit szerinted ér a k1
Egy dízel Passat! Tehát úgy 150 ezer ft.
Mennyid van?
Lassan én megyek!
Amúgy van jó BMW! A bontóban.
Az én vagyok! Ja Cápa is.
Fasza a műsor. Most pattogott ki a kukorica.
Ő ratyi, tilotta GP Pilotöt, ja ezt mondtam már nem baj.
Ennyi.
Te amugy egy karasztrofa vagy nem tudom miert, de egy kisebb vagyon feltennek arra hogy 30+letedre egyedul vagy a szuleiddel elsz. Mar csak az itt bemutatott gondolkodasod miatt
Csak a benzines!
Na megjott a fillérbaszo prolink is