Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon buta vagy :D
Kit érdekel! Az a lényeg, hogy már a hatvanas években oktattak a japánok!
Motort húzni? Esetleg az utánfutót! Egyébként Mazda 6!
Bemész a bejáraton?
Nalátod. Tehát koránt sem úgy volt megépítve, mint a másik amiről beszéltél. Mert az egy szakaszon nem menne végig a ralyban. Vagy ha igen, pont legutolsó lenne. Amiről eredetileg szó van, az mind látszat autó AZÉRT, mert az illetőnek az tetszik. És továbbra sem értem, hogy miért. F.Levi példájában említett bányarém, aki jól tud főzni, pont a Golf, ami gusztustalan, de jó gépkocsi. Erre elkezdik telenyomni botoxszal.
Azt aruld el, hogy hogyan tudom ezzel huzni a motort ? Hol fer el benne a teljes motoros felszerelesem es hogyan tudok bemenni vele a palyara ?
Gazdaságos és megbízható, persze. A Miata egy legenda!
Gazdasagos, megbizhato es tagas. Pont mint amilyen egy auto kell legyen. Persze egy ratyinak akinek egy miata tetszik, teljesenfelesleges errol beszelni
Nem. Épített autó volt ennyi. Most CC-vel jár lányom meg egy Touran-al mind1ik 200 Le körül ültetve 20col kerék nagy navi full belső ennyi. Unokáim élvezik nagyon.
Akkor ok, de akkor sem kéne.
Passatod van, nem? Tehát leálltál egy csúnya nővvel, aki főzni és dugni sem tud.
Az attól függ, hogy dugni akarok-e vagy kajálni.
Ez benzines...

Capa, latszat auto, es ? Szep ennyi ! Te leallsz egy undorito novel azert mert jol tud fozni meg dugni ?
Ezt el is fogadom, nincs bajom vele, de olajkályhából ezt meg csinálni, elég perverz.
Ezt mondom. Látszatautó. Szép és ennyi.
Azért ez totál más kategória! Ne viccelj már, ezt egy Golfhoz hasonlítani...
Szia Józsi! Van pozitív oldala is a dolognak, amióta meglett az álma jóval többet vállal, nevezhetjük ezt motivációnak is. Nem szólok bele, sőt magamban még büszke is vagyok rá, elérte amit akart és azt önerőből tette.
És azzal a kocsival rallyzott, aminek az adatait leírtad?
Van dízel kategória. Csak nem azokkal szokták megnyerni az abszolút versenyt.
Vagy ez.
Na jo ez nem teljesen jo pelda az alapjai miatt. De ebbol miert akarnak versenyautot epiteni?
itt van pl ez. Ez egyszeruen szép, es nem versenyautot akartak belole epiteni.
Nagy kerek, ultetes nm azert van hogy versenyauto legyen belole hanem azert mert szep. Ennyi az egesz. Ezt te ugy sem tudod felfogni mert elfogult es szuklatoszogu vagy.
Ezt most nem mondod komolyan. Rallyban is van dízel kategória versenyzett is és potn egy 2 Golfal de ami pénzt lenyel azt szponzor nélkül nem lehet bírni. Azért így is van egy szép kupavitrinje.
Én sem nézegetni szoktam, mi meglepő.
Van értelme az autóépítésnek. Van miért rajongani. Csak a Golf esetében egyik sincs. Semmi bajom azzal, ha valaki vesz egy sportautót és versenyautót épít belőle. Hányan teszik, nem? Azzal sincs semmi bajom, ha valaki vesz egy személygépkocsit és közlekedik vele. Azt nem értem, aki vesz egy személygépkocsit és versenyautót akar faragni belőle, de olyan módon, hogy aztán egyetlen versenyre sem alkalmas, azt az egyet kivéve, ahol zsűri dönti el, hogy melyik jobb. Zsűri a műkorcsolyában meg az éneklősóban van. Meg persze az építőversenyen, meg a body builder versenyen. Tehát a látszat emberek "sportjaiban". Ha olyan kocsit épít, amivel utána Michelisz csinál egy pályacsúcsot, akkor megérteném az igyekezetét. Meg is tapsolnám, ha ezt sikerül II-es Golfból kihozni. Na de gondolom ez még nem jött össze a vőnek.
Nem vagy az. A lányom férje sem. Beszél külföldiül a 4karikás akadémián oktató ő foglalkozik a tanulókkal és a felnőtt melós képzésben vizsgáztatásban is részt vesz.