Az gyönyörű is. Nekem is olyan GP Pro-m van mint a video-ban a fake. Pont olyan. Esést bírta, és már nyúzom jó pár km óta. Semmi baja.
Én biztos nem adnék ki 40-70e ft-ot egy ilyen szar kesztyűre. Mondjuk a Knox handroid-ot megértem miért annyi amennyi....
Ez van. Viszont ha az árát nézzük a kinai igy is nagyon megéri, mert amugy ennyiért szart se kapni a boltban. Van egy shoxom is. Ez vicc. Kb. Elesel 10-el és szétszakad.
Nekem hátul Givi E460N doboz van, oldalt 2 olcsó szövet oldaltáska (használt, ezeket a motorral kaptam), a tankon meg egy széles, de nagyon alacsony tanktáska (rühellem a magasat). Most kedden meg megjött a lajosos, 30 literes speedbag a sátornak és matracnak. Slussz, egy személyre kempingezéshez-sátorozáshoz is bőven elegendő. A zasszony meg nem hajlandó motorra ülni, nagy szerencsémre.
Eddig még az elesést megúsztam, de oldalsztenderről már borítottam le előre a vasat (egy héttel előbb került rá a bukócső)
Lejtős volt a "pálya", elfelejtettem sebességbe tenni, aztán amikor a hátsó dobozt nyitogattam, akkor elszaladt.... Egyetlen horzsi lett a cső bal oldalán, slussz. Már behozta az árát a maszek, postával együtt 18 ezer forintos vasdarab.
Fogj a kezedbe egy ilyen cuccot ne csak nézd az árcédulát.
Amúgy egyikért sem fizettem teljes árat,ez spec egy teljesen vadonatúj nem használt darab volt félárnál olcsóbban,Valami 99 euro volt rákötve,a listaár meg talán találkozva vele 131 környéke,csak már nincs gyártásban.
Volt Lidlis Ultimate Speedem.
Huhh Ultimate speeden kifingott mindkét legfontosabb zipzárja.
Lenne lenek is tervem, amit szeretnék valakivel kiviteleztetni az oldaltáskákhoz.