Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is mondd, kaptam a motorral egy pár gsxr-eset, azóta is a dobozában van és ott is marad
Viszont kesztyűből lehet, hogy nézek majd másikat. Egy drága kesztyűtől többet várnék egy bő szezonnál.
A pánik jó,így nem tudnak bezárni gyogyóba mint téged,Kevesebbet pippantottad le a dirit hogy ritkábban jutsz nethez?
Ez most komoly kérdés?
A V2 a fos!
Mert ratyi vagy! Nem tudod mi a szép! Neked csak az ájfon az, ratyi!
Mondja ezt egy kapuzárási pánikban szenvedő, aki modern motorral jár! Ez is egy zsákutca! Csak nem dizájn ügyileg, hanem fejlődéstanilag!
Az csúszik,így pofáraesel.
Fos! 6cm és nem kerülsz ki!
Vagy van a progripmek gsxr feliratos.
A fiatalok szeretik,akár kékfehérben is.
(A CBR-ről vágtam le mint a huzat azt a csiribiri szart. )
Ratyi! Német széthulló technika! Ezért nem veszek ilyet!
Hagyd a bánatba,vegyél normális kesztyűt.
Srácok a markolatot mire érdemes cserélni (ha egyáltalán érdemes)? Szépen kikopott 10e km alatt az alpinestars kesztyű belseje, már kilóg a bőröm. Tényleg nagy csalódás minőségileg... Vagy csak simán hagyjam a gyári markolatot (renthalt néztem, annak van 3 keménységi változata) és vegyek egy normális kesztyűt
Ez tenyleg nem szep.

Szep, de konnyen csinalok szebbet.
Ezek a vegyesfelvágott,modern-retro bizgerék ratyik,vagy ilyen vagy olyan legyen,amúgyis a koporsósegg egy dizájn zsákutca lett.

Ha ilyenre vágysz vedd meg a Tasi vizes ezereggyesét,az gyárilag ilyen tizedannyiért kelleti magát,és 3x gyorsabb ha nem 6x,nameg soseromlikel.
Azért arra vigyázz a kiállásból nehogy kifekvés legyen! Tudod a szarka és az Ő hite szerint roppant erős farkája nekijje!!
Csak csupán azért, hogy kiálljak a fiam mellett.
Chopper tulaj. Tedd hozzá. Megalázóbb, ha chopperral kerülnek ki
4cm majrés GP pilot
Egészségetekre, de nem tudom , Neked miért kellene berúgni , hiszen nem Te ballagtál??!
g én még nem is ittam lehet az a baj
Szia Józsi! Allah növessze... vagy mifenét szoktál... Nem kérlek nemsoká ballak a "kis " fiam azt utána meg buli, majd holnap délután meg egy józanító guriga...
GP Pilot vagy, és nem vesznek neked ilyet? Cudar világ ez....
Inkább vegyél egy naaagy levegőt aztán menj és simogasd a 'hathúszast' mert beárullak Neki!! Aztán meg rád vadásznának a rendőrök! Éjjeles vagy Isti??
Nekem kéne. Azt az árából vennék egy 1.2es Monstert.
Meg egy V2 tulajdonos.
Mondja egy 3 hengeres túraman...