Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1x volt 3.8 de olyan többet nem lesz az nagyon tré. 5.5 is volt de ott már kapta azért az ívet. gázkar két állásba On-Of.
A kis digó masina mennyit kajol 100-on?
Én mióta használom a spurit, egész barátságos tankolásokat produkálok. 4 l vagy kicsivel felette.
De b+ ugye nem nagy a különbség...
Mit mondjak erre: eddigi fogyasztásaim 3,7 - 4,3 között szórtak. A motor előző tulaja egy hót nyugis (szinte szedált ) könyvelő srác volt, aki éveken át írta precízen a fogyasztásokat. Az ő totál átlaga 3,65 liter/100 km volt. Na, én ilyet nem tudok....
ne máááááár. Ez olyan őrjítő mint mikor fater basztat a Focus fogyasztásával. Zseninek érzem magam ha lerimánkodom a malacot 7 liter alá. Idény egyszer már sikerült. De volt már 8 fölött is. (Mondjuk az egy durva karika volt.)
Óra szerint 100-120 között járok vele országúton, de marha sokat csal: ez GPS szerint csak 93-110 km/h. Tegnap - német autópályán - azért párszor láttam 8000-8500 fordulatot 6.-ban....
4 lityi akkor nem nagyon cibáltad mint egy elmebajos.
Én ma is voltam 95 km-t meló után gurulni. Mondjuk ma felhős idő volt, így közel sem esett olyan jól, mint tegnap, nem is húztam a fülét a vasnak. Tankoltam is, hozom a "szokott formámat": 320 km-re 12,8 liter ment bele.
Estét
Csak megkérdem: A keresődbe beírtad-e már annak a nevét amit keresel??
Van azért nehéz munka! Erős nézés pl!
Sziasztok ! 2004-es Kawasaki z 750-hez keresek bukógombát.Ha valakinek van eladó, érdekelne.Köszönöm .Széles utat mindenkinek!
Kreatív szakma a festő és a kőműves is, mellesleg ezek magukba foglalják az összes többit is.
Most mért?
Az utolsó mondatban van a lényeg:-bármi,csak ne kelljen dolgozni....
GP Pilot: ő az abszolút csapatjátékos. Nagy összetartó erővel bír, fő mottója: érezzük jól magunkat! Vezetőként demokratikus személy, aki mindenkivel megtalálja az összhangot. Vérbeli közösségi ember, népszerű is emiatt. Kreatív, színes egyéniség - ami nem csak az öltözködésében mutatkozik meg. Aki ezzel a viselkedéstípussal nem tud azonosulni, annak számára ő egy szétszórt, feleslegesen fecsegő, felszínes ember, akinek az idő nem a barátja. Legfőbb ismertetőjegye: a pozitív közösségformálás. Így viszonyul a csapatmunkához: jó érzéke van a konfliktusok megoldásához, a csapat lelke, pozitív felelőse a jó hangulatnak. Ám ez nem feltétlenül vezet eredményesebb munkához. A számára ideális munkakörök: - színész - tréner - marketinges - kommunikációs munkakörök - újságíró - lakberendező - kreatív szakmák - designer - motorcycle racer
Itt sok a munkanélküli!
Mit dolgoztál??
Az dolgozott!
Csak nehogy hiányérzeted legyen: Aki ma nem motorozott annak legyen székrepedése estére! Mert itt süt és 22 fok van!!
Se pisi, se kaki, se időjárás jelentés.....
Na mi fasz van itt?
GP Pilot!
Párdon irtam
Na késön irtad