Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akie a motor, szereti...
Mivanezzel a pörköltel?
Ne kritizáljátok az oldalt mert tiltva lesztek!
Namegvan bakker,tényleg elcseszett.
Most épp valami pörköltes fazon.
Ammeg ki?
Tévedtem . Ha albumnézetnél nézed a HSZ-eket akkor csak 6 darab van ha a kép alatt nyitod ki a hozzászólásokat akkor meg oldalak jönnek elő. Nem ugyan az van a kettő alatt. Bocsi
Ha csak egy kép van egy albumban rögtön azt nyitja ki. Vagy visszalépsz a mozaikokra vagy rá klikkelsz a hozzászólások úgy láthatod. ilyenkor olyan mintha kinyitnál egy képet ezért nincsenek megjelenítve a hozzászólások. kicsit zavaró de valahol mélyen van benne logika bár nem sok.
GP Pilot! A változatosság kedvéért!
A V4leonés nap képe alatt nincs hozzászólás.
Mi is most a flame tárgya?
omg ezt a fost...
thx!
Az nem lehet, hogy talán V4leone is én vagyok?! Nem fura, hogy a tömeg Gixxeren Shoei sisak van a PROFESSIONÁLIS RSV4-gyen pedig valami tájcsi...
Ra kell kattintani a hosszazolasokra. Uj sm... Tokeletes hiba mentes, felhasznalobarat.
Milyen beszamolo?
En egyetlen hosszu kommentet sem latok ennel a galerianal...
Felőlem te ostoba...
Dehogy volt ott! A bodegánál volt, addig bírja az RSV4..... Mondom onnan is tolni kellett.....
Most hogy mondod, el is mentettem kedvencnek (mellesleg azt kéken jelöli, most már tudom )
A hosszu komment hogy tokajban volt stb stb ?
Hazudok? Vazze én is leírtam ott az igazat!
Egyből erre gondolsz, látszik ki is a ratyi és hogy el vagy szállva magadtól....
Még a kedvencekbe is betetted... Igazi ratyi vagy!
De elmondta, ott van a részletes beszámoló a kommentek között
De itt sem tudjuk hogy mi volt, leo nem mondta el mi volt Clam meg hazudik. "Eloben nem ratyizott" ennyit ort a Leo
Azért kicsit beteg, hogy az én képeimet nézegeted és arra vered Remélem más albumait is bemásolod ahol vki a motorján ül. Mondjuk rólad ilyet nehéz lenne csinálni Bár ez a kép kárpótól
nem is esik jol az a motorozas ahol nem esek el.
Ez egyáltalán nem pózer facebookos képek? Tinipicsák csinálnak ilyeneket, persze lehet Olivár is az....
http://www.sportmotor.hu/album...