Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én este kezdek!
Addig fű nyirás, meg kerités festéssel elfoglalom magam. Ja meg most mek bevásárolni.

Szép napot mindenkinek
Nem a miértjét kerestem,csak hülyének néz titeket,nyalakodókat
Már meló van,szóval higgadt vagyok
R134a-val teli vagyok
Jut eszembe!
20fok környékén már meleg a téli gúnya, szval a nyári rucit érdemes elöhalászni

Ez tuti h érdekli clamot is
Jogos, de azért nem mindegy milyen tartalommal!
Minek is használjam
Teli van a buksi
Egy a gond, neked nincs....
Reggelt!
Agyi kapacitás beindult
A kávét már kortyolom
Mingyá magamhoz térek
Bizonyos agyi kapacitás kell (kellene) a dolgok megértéséhez, ez sokaknál hiányzik.
Most fejezd be azonnal a létraváz fikázását! Meg különben is nem lapos hanem kör keresztmetszetű.
Pocses mire vársz már felkelt a nap indulj motorozni.

Én is mennék de ez a fránya irodai meló
Trolla az indiánoknak van. Má +int a fenének idegeskedel, higgaggyá lenek megfele...
De Te nem is vagy troll Én is nemsokára gurulhatok!
Ha! Én nem. Ma is gurulok meló előtt azt holnaptól pihi de retyemók idő lesz állítólag bacca+
Szép jó reggelt Már szezon van,de unatkoznak a trollok
Itt aki barkinek is nyalt az te vagy. Olvasgass mar bele azokba a kommentekbe amiket irtal. Te vagy felhaborodva hogy miert az aprilias kepek lettek szerkesztve.

Csak olvasgass vissza, ha nem veszed eszre a sajat irasodon hogy baj van veled, akkor menthetetlen vagy.
Reggelt... már +int mi folyik itt...
Levike,miért nem tudod befogni a pofádat?Elnyomott?Nem érti a viccet? Nagyon határozottan állítasz dolgokat,pedig fingod sincs ki vagyok!Nyald továbbra is a pájlotod seggét!
A Mars már fogad lakókat?
Egyszeruen nincs mirol beszelni, Norbertoo elhiszi hogy o szent, de megint o haborodik fel. Hat jot nevet mindneki a galerian, erre a két elnyomott szemelyiseg (v4leone es norbert) sertesnek veszi a viccet es a dicseretet is.

Vannak menthetetlen emberek. El kell engedni oket.
http://www.sportmotor.hu/album...
Itt írta! Hatalmas galéria amúgy!
kiegtem. El kell engedni
V4leone!
Ezt melyik nyomorek irta ?