Üdvözlöm a motorostársakat! Sikeresen hazaértem , ahogy remélem mindenki . Ami külön öröm, hogy holnap melegebb lesz, így ma nem izzadtuk össze magunkat!
Nekem van egy ajánlatom mert jó idő lesz holnapra annak aki ráér, és bírja a kiképzést: Balatonederics .Szépkilátó. Majd készítek pár fotót . Ma már nem volt energiám, hogy odamenjek, de talán holnap!
Köszönöm mindenkinek aki ma megjelent Cseszneken az első parkoló találkozón és persze azoknak is akik valamilyen okból nem tudtak eljönni. Akinek van fotója az eseményről és elküldené az adatlapomon lévő E-mail címre azt megköszönöm. Rakok össze belőle egy galériát. Amennyiben van igény további találkozókra, ötletem már van is a következőre amit még nem lőnék le. De az is Nagyjából ezen a részen lenne csak egy pár kilométerrel arrébb.
Az eddigi szabadedzéseken első lettem! Kicsit poros a pálya, de süt a nap, sok a szurkoló. Rossi is sír, hogy nekem több van és még az övéitől is fanatikusabbak!
Milyen volt a találkozó?
Össze gyültetek egy páran?
Nekem van egy ajánlatom mert jó idő lesz holnapra annak aki ráér, és bírja a kiképzést: Balatonederics .Szépkilátó. Majd készítek pár fotót . Ma már nem volt energiám, hogy odamenjek, de talán holnap!