Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök jó! Minden esetben elérte a célját: megállt a delikvens.
Igazából ki győzött?
Igazából ki győzött?
Győztem!
Ezt néztem most... Brazil motoros rendőr sisakkamerás üldözéses felvételei.... Szerintem elég tanulságos dolgok vannak benne,aki ráér nézze meg!
http://youtu.be/33BTSnQFuz0
A Tapolca és Sümeg közötti út akkor az igazi amikor a fenyőerdő kezd zöldellni mert amellett, hogy nagyon jó minőségű, olyan finom fenyőillat terjeng, hogy én ilyen erdei úton meg is szoktam állni, és nagyokat szippantok belőle.
Hát és Sümeggel hazabeszélek. Ugyan és siófok közelében lakok, de oda valósi vagyok
Sümeg körül én is találtam egész jo utakat. Lehet egyről beszélünk.
Zalamegyében is rá lehet bukkanni egész jo és kanyargós utakra.
Balaton kerülés helyett javaslom menjetek fel kicsit északabbra. Sok felé a bányászat után megcsinálták az utakat. Alacsony forgalmúak kanyargósak és jó minőségűek. Nekem pl a kedvencem a Tapolca- Sümeg összekötő út. Az megy el a Tapolcai krossz pálya mellett. Alíg használják kifejezetten jó minőségű és kanyargós. Igaz számítani kell néha szarvasra, őzre. De más felé sem sokkal rosszabbak az utak. Ahol bányák voltak ott jók az utak mert széttaposták annó a teherautók de a bányák leállásával leaszfaltozták őket és megszűnt a teherautó forgalom. Amúgy tény és való a Balaton kerülő nekem sem feltétlen jön be Pl a Déli part egy kínszenvedés. Egyenes utak és csupa lakott terület.
GP Pilot?
Én tavaly kerültem meg elöször, de nekem tetszet. Reggeltöl estig elvoltunk. Idén is tervbe van.
Nekem keszhelyig olyan az út, hogy annyival megyek amennyivel nem szégyenlek. Meg Veszprémig is. A többit meg évente 1 alkalommal kibírom, de csak ha nincs tul meleg.
Egyszer korbemotoroztam a Balatont, akkor megfogadtam hogy sohe tobbet. De megegyszer sikerult, most mar tobbszor tenyleg nem szeretnem. Borzaszto, megutaltam a motorozast akkor.
Aki haladosan közelitett motorral azt elengedtem, de az autosok meg bekakáltak tihany elött mert megláták a trafit
Ha fotoztak ha nem, én nem értem rá
Legaláb a 710en volt 1-2 motoros akinek biztos h 299et mutatot az órája
Sajnos a Balaton part legnagyobb baja, hogy majdnem végig lakott terület. Aki gyorsabban szeretne , azok mennek az autópályára! Engem ma egy autó előzött csak meg , nem tudom hová volt neki olyan sürgős?! De nem vagyok ettől búskomor én lassabban mentem, ő meg nem!
Jobb is hogy az ilyen tumultusban nem ültem motorra. Agybajt kaptam volt ha 60-ál kellett volna mennem
A 710-en is voltak egy páran, de a 71en csoportokba voltak, nem 1 csoperest megelöztem mert a 70es táblánál beálnak 60ra
Kocsival mentem, de a ledekröl megismertek jó néhányan
Ma aki motoros az motorozott. A '71-esen csak úgy énekeltek a motorok miután visszaértem, sok motorossal találkoztam a Szépkilátó-nál is.
Éljen a jó idő!
Káoszos futamom lesz, de győzni fogok!
Hiába a sok "trapifax"!
Ha az ember nem gyakorol akkor nem fejlődik. Szerintem senki se ugy születik. Van akinek jobb érzéke van a dologhoz, de többnyire a rutin meg a bevállalósság együtt határozza meg a dolgot.

Ahhoz hogy 2:05 körül menjünk a ringen szerintem nem elég egy olyan motor amit nem sajnálunk. Sok gyakorlás, pénz és esés. Ezt a külföldiek megtehetik, mi meg csorgatjuk a nyálunk a pálya szélén. Többnyire. Ezért nem is lesz az átlag magyar annyira jo motoros mint ők.
Egyébként nindjárt indulunk Csesznekre , aztán majd valamerre tovább !
Az írásod első része az igaz ! Nem a fakezűség , hanem az anyagi lehetőségek ! Nincs az a pénz amit bele nem temethetnél egy jó vasba . Pont ezt látni a pannónia ringen , hogy nincs anyagi határ , legyen az egy hétvégén két slick garnitúra , vagy 150l versenybenzin ,. Arról nem is beszélve hogy a ridereknek a sokadik motor amit szét cseszhetnek a pályán , és bizony a BMW rr meg a vadi új duki 1299 amit tegnap is láttunk , szarrá hajtva ! Szóval az itt töltött idő részben szomorú tanulság nekünk , de nem azért mert fakezűek lennénk , hanem a lehetőségeink miatt ! Sokszor írtam már , ha valaki felkínálná a vasat amit nem félt , szívesen szarrá hajtom , és ígérem , hogy a gumit is kirakatba teheti !
Nem bocs, vannak valodi barataim, nem keresgelek a neten motoros tarsakat