Nem Terád céloztam az írásommal. Én is érzem , hogy tavasszal még néha nem ott és úgy megy a motor centire ahol én akarom. de tegnap 318 km után már úgy mentem, ahogy én akartam és nem ahogy sikerült, vagy ahogy a motor akarta volna.
Mindenki aki télen nem ült motoron, tavasszal egy kissé ügyetlen! De miért lenne bárki is főleg a motorosok nagy része fakezű?! Ne legyél már ilyen lebecsmérlő, semmivel sem vagyunk rosszabbak mint bármely ország bármely csoport motorosa, esetleg aki hivatásszerűen űzi annál vagyunk kicsit ügyetlenebbek. Mint itt Tapolca mellett van azt hiszem osztrákoknak cross-gyakorló pálya és egész nyáron nyomatják reggeltől-estig. Én pl.41 éve motorozok és még nem volt balesetem. Nemrég fordultak ki elém balra nagy ívben Zalaegerszegen, de számítottam a balfarokságra és ezért nem ütköztünk. Bár elnézést kért az illető utána! Ne legyél már ilyen lebecsmérlő!
A külföldiek geci jol nyomják.
Az egy tény hogy a magyar motorosok jo része fakezű, de inkább azért mert nincs pénze, vagy mersze kimenni ringre gyakorolni.
Félti a nagy nehezen összesporolt meg hitelre vett motorját, és csak 3perces köridővel, turagumival topáznak. Ugy se élvezkedni, se fejlődni nem lehet.
Jó volt Gergő ! Köszönjük a sünöknek a beszélgetést és a helyszín biztosítását ! Mi még mentünk onnan Varsány Pápa Celldömölk Osstfiasszonyfa Pannónia ring aztán este haza Úraiújfalu Csorna Győr . A ringen ismét megnéztük az osztrákokat ahol a pénz nem számít ! Ísmét megerősítettek bennünket a látottak két vagy több dologban , Ausztriából nem veszünk 750-es és 1000-es sportmotort garázsban tartott női tulajtól , és hogy közünk nincs a motorozáshoz , pedig bemutatót tartottam a Bakonyban kétszeméllyel a 180-as teljes kicsírázásig hajlítgatva .
Én is fakezű vagyok nyugi.
Az egy tény hogy a magyar motorosok jo része fakezű, de inkább azért mert nincs pénze, vagy mersze kimenni ringre gyakorolni.
Félti a nagy nehezen összesporolt meg hitelre vett motorját, és csak 3perces köridővel, turagumival topáznak. Ugy se élvezkedni, se fejlődni nem lehet.