Az ilyen embernek nem nevezhető állat ,nem lehet és nem is normális.Saját magából már hülyét csinált,mehet a tetves kurva anyjába.
Senkiházi szarfaszú ,nem idevaló! Menjen a kurva anyjába ,meg más retardált oldalakra csorgatni a nyálát!
Mocskos szardarab!!!
Pray sem fizikai munkát végez és neki nyalja a popsikáját!
Pontosítanék! 9 éve vagyok itt! Az első topikom a virtuál tuning volt. Ott még köszönömöket kaptam és meghívásokat egy üveg sörre,
Több valakit is véleményeztél okoska + a szüleit is és mivel ezt nekem szántad így az enyémeket is. Mellesleg nem nagyképűségből, de valószínűleg több házam van, mint neked.
Te ratyi is vagy! + Duci.
Mellesleg tudjuk mi lett az előző motorod sorsa, ezért is nem értem miért dobálsz olyan szavakkal, amik szerintem nem etikusak, főleg ennek a tudtában. A helyedben nekem lenne azért némi lelkiismeret furdalásom.
Olyan tévúton vagytok, hogy az hihetetlen, de nekem tetszik.
Továbbra is Debreceni vagyok, Hajdúszovátot azóta tudom hol van, mióta beírta valamelyik okos és megnéztem a guglin.
Van munkám GP Pilot vagyok!
Viszont amiket írtál, azt szívesen megmutatnám ennek a emberkének, hát ha feljelent!
Sajnos ez egy mocskos szardarab lehet aki itt éli ki a szabadidejét!
Már többször elküldtem a jó kurva anyjába,oda való ondószökevény. Nem értem a szerkesztőket sem,azért mert rakosgat némi galériát,hogyan lehet ilyen szarházi paraszt az oldalon!
Ne forgasd tovább ,ezen a ponton túl nem érdekel a véleményed En nem a jogászokat vagy szellemi termékből elő emberek munkájának minőséget vagy értéket velemenyeztem hanem clamot VILÁGOS ?
félre érted itt ne erről van szó én nem akarom szétverni a fejét még ha meg is érdemelné, nekem nem érannyit hogy börtönbe mennyek mert fizikailag megkínzom :D (bár kívánics lennék hogy buziskodna -e szemtől szemben is a híres GP pilot)! De te is a másik végén fogtad me g a témát "jogász, ugyvéd" stb.... az ügyvédekről meg van a véleményem , az ügyfél érdekében mindent elkövetnek még ha törvénytelen is ha ezzel nem vagy tisztában akkor még ezen a téren nincs elég gyakorlatod (de hideg zuhany ként érjen ez MAGYARORSZÁG) Jogász?! Szép szakma csak az sem becsületes , egy az oligarhák és magas pozícióban lévő szupergazdag vállalatok pénznyelő autómatái , ebbe kár bele menni ez egy motoros oldal, de ettől függetlenül is értem hova akarsz kilyukadni .....
Engem nem erdekel hogy ki ő, de aki nem vegez fizikai munkat, mondjuk jogasz, konyvelo, ugyvéd, ORVOS! ők mind lusta tunya egeszsegtelen emberek, azert mert nem a talicskat tolja a tuzo napon ? Amugy meg mar itt van az oldalon legalabb 5eve, fotos topicban szerepelt, jo kepeket mutatott es segitett is. Azota lett hulye hogy Oszi elkezdte a sargafeketet, utana o is lecserelte az r6ot egy gsxr-re...
Ott vagy Debrecenben, keresd meg, ne csak szajhoskodes menjen.
Tudod, internet, lehet csak hulyet akar csinalni beloletek de amugy normalis gyerek.
Volt mar itt aki szet akarta verni a fejemet egy bukoval es azota is motorozunk egyutt
Senkiházi szarfaszú ,nem idevaló! Menjen a kurva anyjába ,meg más retardált oldalakra csorgatni a nyálát!
Mocskos szardarab!!!
Pontosítanék! 9 éve vagyok itt! Az első topikom a virtuál tuning volt. Ott még köszönömöket kaptam és meghívásokat egy üveg sörre,
http://huszarok.nadasdymuzeum....
Ő egy rendes gyerek! Nem olyan balga ratyesz mint te!
Mellesleg tudjuk mi lett az előző motorod sorsa, ezért is nem értem miért dobálsz olyan szavakkal, amik szerintem nem etikusak, főleg ennek a tudtában. A helyedben nekem lenne azért némi lelkiismeret furdalásom.
Továbbra is Debreceni vagyok, Hajdúszovátot azóta tudom hol van, mióta beírta valamelyik okos és megnéztem a guglin.
Van munkám GP Pilot vagyok!
Viszont amiket írtál, azt szívesen megmutatnám ennek a emberkének, hát ha feljelent!
Már többször elküldtem a jó kurva anyjába,oda való ondószökevény. Nem értem a szerkesztőket sem,azért mert rakosgat némi galériát,hogyan lehet ilyen szarházi paraszt az oldalon!
Bazz nem vagyok majdnem egy 7ig, hát visszaolvasni nem fogok, de a helyzet változatlan
Ott vagy Debrecenben, keresd meg, ne csak szajhoskodes menjen.
Tudod, internet, lehet csak hulyet akar csinalni beloletek de amugy normalis gyerek.
Volt mar itt aki szet akarta verni a fejemet egy bukoval es azota is motorozunk egyutt