Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon nagyképű duma ez!A kérdésemre meg nem jön válasz,illetve jött,csak olyan pájlotos.
Milyen meglepetest ? Rossz minosegu vagy koszos aszfalton 1-2ben kepes kis fordulaton eltekerni a hatso kereket ?
Nem feltétlen az "erőn" van a hangsúly, hanem hogy azért tud okozni meglepetést. Nem is kicsit. ;-)
Nem is lattam meg ilyen motort.
Te,mentél már bármelyikkel is?Vagy mire alapozod ezt?
aki ezt mondta a tl-re az nem ment meg eros motorral...
Nekem anno a busára mondta ezt az Oncsik Zoli
Tl1000......özvegycsináló......
Tisztában vagyok vele,azért írtam,hogy nem volt gyenge az a komment.De,akkor elnézést
Hello! Lenne egy kérdésem és kérésem. Remélem tudtok benne segitetni. Van egy Husaberg F 400 E endurom 2003 évjáratu. A mai szépnapon indultam volna motorozni de nem jött össze. A behjtókar az elsórugásnál elrepült. es sajnos nem a behajtókar tört el hanem a tengely amire a behajtókar rá van rakva. Az milyen tengely? Hogy hivják ? Honnan tudok hozzá ilyen alaktrészt rendelni. Remélem tudtok segiteni! Elöre is köszönöm!! Norbert
Hát sajnos Ő a helyszínen életét vesztette... Szóval eleve nem ad6na el semmit... De hát így volt+írva...
értette*... így helyes.
A spanod jelzőt azt hittem,hogy a balesetet elszenvedő barátodra gondolt.
Ismerjük1mást személyesen Zé bátyóval...
Azért ez nem gyenge hozzászólás
Már megvették a roncsot...
Kit érdekel?
Alapból hülyeség volt feltételezni! Túl jó ember vagy, kis naiv!
Csak érzel irántam valamit? A többire pedig csak ezt tudom mondani:
Még szerencse, hogy nem reagálsz mindig, mikor megemlítenek pl. buta, ostoba, idiótaként.
Tevedtem amikor azt mondtam hogy te is lehetsz normalis
A "nyald ki magad" az csúnya? Hagyd már ezt a védelmezést,folyamatosan a görbe tükrös témával jössz,de már nem arról szól a dolog!A stílusom meg ilyen,és csak ez a szarházi tudja ezt kiváltani belőlem,és igen,valóban szájbaverném ezt a szerencsétlen,szeretethiányban szenvedő kis faszt!
A háccsórész jó állapotba fennmaradt, a kiput nem adja el a spanod, tudnék vevőt rá.
A stilusbeli kulonbseget most se erzed ? "Rabaszol kis fasz" " nyald ki magad"
Ha,már többek között engem is megemlítettél,akkor engedd már meg,hogy reagáljak rá. Hétfőn van a napja,úgyhogy nyald ki magad,díszpinty