Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó, igaz.
Nem bántom mert jó gép csak másra való.
Énmeg a disznójén szombat kettőt vágunk
Nem írtam olyat hogy tettszett a káeliksz de nagyon is jóféle.... EXc - vel ne hasonlítsuk,tényleg minek
Ne reménykedj kis csibész
Egészségedre!
Ha az az RFS után tetszett a KLX (ami a nyomába sem ér szerintem) akkor ettől nemet fogsz váltani!
Olyan sokszor hallottam, hogy már lassan a telefonáló pártján állok.
Persze, az van......csak türelem nincs.
Szeretet Sándor, szeretet
A 350-nnél üzemanyagszűrő vicces bír lenni, bedurcizik oszt sehova. 450 rfs, - m volt legutóbb, eladtam, majd klx 450 lágy nyúlós erőtartalékban, pont jó, clam vitte van két MX 1987 ből de azokat nem bántom.... 125-250 az öccázast még bekóstolom oszt jónap
Mondjuk ha az ember nem figyeli amit mond és ahogy mondja hanem csak a maga mondandójával van elfoglalva és várja, hogy sorra kerüljön akkor végülis végig lehet hallgatni a monológot remélve, hogy ő is végighallgatja az enyémet.
Úgy, úgy, de ha fel kell menni, akó fő kő menni!
Csína aprókavics
A futómű precízen karban, pilótához hangolt és a kraft csupán lehetőség
Sokat megöltek a gyökerek, pedig a legjobb blokkja a KTM- nek.
Még a 350-ről hallok iszonyat órákat.
A székelyeknél többet ismerek, de nem írom le miket mentek már hozzányúlás nélkül,mert le hülyéznek.
Mondjuk az a gagyi kipufogo
Tedd azt.
Barátnak van egy 15-ös,brutál erős, mindenhol felviszi, de fáradtan büntet!
https://www.kepesmotor.hu/ktm-...
Rámozdulok, sok szépt, jóth mondanak az öccázasról
Havernak van egy ugyanilyen, de ő romként vette. El volt kopva a vezérműtengely, hiányzott a bütyökből 3mm legalábbde így ment mimt a dusznó csak kicsit fura hangja volt
Ellenkezőleg
140 órával ezelőtt lett felújítva a blokk, most újbatettem a karbit, szabadonfutót, télen elküldöm a telókat valami gurunak oszt pár évig még b@sszuk a hegyet
És nem fáraszt a társalgás vele?
Jó bizony, én főztem othello szőlőből.
Mint az összes öreg kontinensi...
Modom én hogy szar, pláne az rfs az a legszarabb. Gyenge, hamar szétesik