Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó!
Egy fos ez az RFS blokk, 15 év kellett, hogy megdögöljön a szabadonfutó.
Természetesen ilyen, legjobb barátom dinnyésen lakik mellesleg személyi edző a Gilda Max óbudában, de az Oxigénben is találkozhacc vele, de a Super Gymben is tart edzéseket elkötelezett testépítő
Szar ktm...
Én csak ilyenkor a színes pillanatképet látom a play-al a közepén, de jól nem indítom el. Egyszer sem, nagyon nem szoktam egyiket sem bármit linkelnek.
Igen, minden kolléga ezt mondja....persze ők borítottak már értékes holmikat is....az egyik magára igen büszke öreg aki belegyökerezett már az ülésbe rendszeresen elfelejti a rámpát rátenni a platóra és mivel csak a nagy géppel (3.5 tonnás) hajlandó dolgozni így azzal száguld be a súllyal persze jól felszakítva a platót meg a gépet.
Kellemes szabadonfutó csé a narancsban, van saját pálesz is:)
Vajon személyes találkozásnál is ilyen? Kissé fárasztó, belepörgettem a vidibe, de számomra se nem vicces se nem tanulságos, ezzel persze nem azt mondom, hogy másnak ne lehetne az csak hát nekem nem....
http://youtu.be/UhAq37DBpwg

Möster nyári nedűt készit,múanyagflakonba (csavaros)
Kétféle van. Aki már borított és aki borítani fog.
amúgy ezt a targoncázást kurvára el lehet felejteni, mondhatni azt is hogy 100%-os béna voltam
eleinte az egyenes vonalú egyenletes mozgás se nagyon akart menni evvel a gázos szarral
Kajás szekrényemen van.
Amcsikon van az is cégnél Hyster azokon is egy van bal/jobb oldal felezve a pedál mint irányváltó azt elég volt megszokni mentünk először vele mint a marhadereka...
Hogyhogy nincs még rajta Ducati matrica?!
a vasútnál egy "gázpedál" volt a villanyoson de ilyen billenős előre-hátra, nem is igen kellett a féket nyomni
kis targi volt alig nagyobb mint egy raklap de álló helyen maxigáz és kaparva indult a simított betonon
azt kedveltem jó cucc volt
ez három pedálos jobb előre középső fék bal meg hátramenet.
ez sárga volt, és az irányváltó az emelőkaron volt
és ha nem volt üresben alapjáraton mindig ment magától, nyomtam a féket mindig már nem volt vér a lábamban
most már nem csak a targoncásokat utálom hanem aki csinálta őket azt is
szüret egszer van, de tölteni (palackozni) egész évben kell
a szüret az kb 0-24 órás egyik ismerős ilyen 5-600 ezer felé vitt haza szüretkor, de ott aludt a prés mellett egy széken néha hazament fürdeni annyi volt az otthonlét
szerencsére csak 3 hétig volt ilyen hajtás utána éjjel nem volt meló akkor hazament pár órára aludni
Én többet szoktam de ezen van ülésfűtés, meg nem nagyon kell kimennem a fűtött csarnokból.
Szerintem is, az ilyen pezsgő borokat, de még amiben csak a legkisebb bubit is megérzem azt azzal a lendülettel adom át valaki másnak aki szerint az bor.
Gondolod a többi pár hónapban nem lehet műtrágyát kapni?
De csak egyévben egyszer van szüret.
pl bortöltő gépen operátor 1300-1500 órabér, ami nem rossz de sokszor 12 meg 16 órákat kell mellette állni
én nem akarok ennyit dolgozni, öreg vagyok én már ehhez
Fene a jódolgukat.