Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész héten protonok meg neutronokkal fogocskáztam és minden tanuló kezében teló volt ! Annyira ,hogy órán is nyomták le se xarta az oktatót ! Nekem ilyen nem volt ennyi idősen de tudtam hogy az utcában betonozás van és mentem segíteni ! A hétvégén meg ittunk rá egyet . Amikor én építettem jöttek és segíteni vissza teló nélkül is. Lásd össze tartás!
Nem tud! Mindig megtalál, olyan mint a sleppje!
Engedd el!
Ennyi vagy...
Ratyika
Te vagy agyatlan! Hol lopok én bármit is? Ti lopjátok a szavaim! Igen, nincs netes barim, mint neked! Plusz nem vagyok olyan jófej, mint te, hogyha balesetezike gyik haverom, akkor elsőnek kiírom ide!
Ezt mondom, mondjuk te még házhoz is mentél hozzá!
Sokak ettől sokkal jobban személyeskedtek már itt, azt érdekes módon te sem reagáltad le?! A kérdésem, miért?
Kissé agyatlan vagy, de ezt tudjuk amugyis. Egyrészt nem mondtam hogy milyen szar a net. Hasznos, ha nem olyan faszságokra meg lopásra használják mint te. Másrészt nem kell barátokat gyüjteni, senki nem azért jár ide - se. Persze neked egy darab barátod nincs, ergo nem érted
na ja...
De miért válaszolsz neki? Már olyan halványan vergődött csak, hogy senki nem szólt hozzá, hogy öröm volt nézni a troll haldoklását, erre napok óta szóval tartjátok és kivirult, mint egy kis buzi a póniló faszán.
Mert te mire használod a telefont? Azonbkívül hogy camozol a fantommal.
Szerintem ezért kár volt.....olyasféle személyeskedésbe megy már át ez az egész amit csak egy piti troll akarhat és ez biza elriaszt sokakat nem csak a fórumtól hanem attól is, hogy szóba álljanak azokkal akik ebbe beleállnak, asszisztálnak pedig amúgy akár jófejnek is tűnhetnének, de gondolj bele, itt mondjuk valaki üzletelne veled, de mikor olvassa, hogy mennyire kiadod egy fórumtársadat (itt nem csak a bolt címére gondolok mert az amúgy is nyilvános) akkor a bizalom irányodba erősen csökkenni fog hisz ki tudja mikor tennéd vele is ugyanezt ha véletlenül egy nap majd már nem lesztek partnerek? Ilyenkor szokott elfogyni a levegő.....
Miben is? A smartphonod pont nem arra használod
Dehogynem! Alapból szidod, hogy milyen szar a net, közbe itt gyűjtesz barátokat.
Hangalapú? Már itt megbukott az okfejtésed, Smartphone!
Rád biztos, hogy nem
Majd egy sör mellett elmomdom, én eut hogy értelmezem de sejtem mire gondolt a kolléga. Nem volt keményebb, összetartóbb sem, csak más. A mássága pedig az internet és a személyes találkozás, vagy legalábbis hangalapu kapcsolat különbözőségéből fakad.
Á csak itt a baj, irigy vagy!
Mondják ezt azok akik itt élnek és lejáratják magukat 40-50-60 éves fejjel!
Mennyi sok petch van itt! Debrecenben ki lakik? Van ott egy farmom!
Mikor ilyeneket hallok, hogy ez vagy az mára már "felhígult" olyankor eszembe jut, hogy miért, mikor és mitől volt keményebb, összetartóbb az adott közösség? No meg miért "hígult" fel és az miben nyilvánul meg?
Aha, bár neked fogalmad sincs róla, a ratyiknem dolgoznak
Hogy mondhatsz ilyet, ők mind normálisak, szerintük!
Ipart? Kicsi pillangó!