ez azért van mert 100 emberből 99,99 komplett idióta
de ebből 99,9% tudja magát annyira kontrollálni hogy általában be tud illeszkedni mindenféle közösségbe
de ha az a maradék 0,01% megjelenik, felolja az addigi önkontrollt és kezdődik a buli
nem sorolok innen se neveket, mert nem kevés ilyen van
eleinte vicces tud lenni, mert ugye csak a fekete pákón meg a győzikén érlelődött a magyar elme évekig, de azért nagyon hamar unalmassá tud lenni
pl ami itt folyik az is egy hatalmas faszság, mert se eleje se vége se értelme nincs az egésznek
itt egyedül a troll jár jól, mert ezeknek akkor is jó ha nem jó.......
Sok netes közösség kezdetét, virágzását és bukását, vagy épp tovább működését láttam.
A kicsi zárt közösségek a legjobb társaságok, de a zártság egy idő után unalomba fullad.
Ezért nyitni kell. Az új tagokkal meg jön a szemét is egy idő után, ez a hígulás.
Moderációval kordában tartható, mert ha nem akkor elpárolognak az értelmes tagok, a csak a szemét marad. (lásd origó fórum, amit be is zártak a végén)
Ha van egy kontroll, akkor ugyan jönnek új tagok, akik mindig felteszik ugyan azt a kérdést, más stílust képviselnek, emiatt a régiek úgy érezhetik hogy hígulás történt, de valójában csak a régiek beleunnak.
Én legalább is így jártam egy idő után minden fórumon. Nem lettek rosszabb, legfeljebb más, de a témák ugyan azok voltak.
Néha váltani kell.
Azért azt se felejtsd el, hogy a szocimotorosról kivágtam egy két kötekedő barmot.
Többet nem kellett. Tévhit hogy a trollokkal sok gond van, de ahol nincs moderáció, azt a helyet gyorsan elárasztják, aztán nehéz rendet tenni, bár nem lehetetlen.
Még a CNC fórumon is átvették a hatalmat, mert az admin liberális volt és "bízott az emberek önmérsékletében"
Na ez az amit nem szabad. Emberek 99.9%-val nincs gond, jól elvannak bármi féle csesztetés nélkül is, de a maradék 0.1% képes széttúrni a legjobb közösséget is, ha ez a célja.
Én sem írhattam volna szebben! Az nem troll, aki képet tesz be, meg lakcímet, vagy a rendszám alapján kezd nyomozni.... Kettősmérce van Sanyi bácsinál.
A bolt nyilvános címén kívül semmi mást nem írtam, úgyhogy igazán kifejthetnéd, hogy mit értettél a "mennyire kiadod fórumtársadat" alatt. Drámaiságból túlfújtad kicsit ezt a dolgot Piti troll az aki neked nem tetszőt ír és vicces ember akivel szimpatizálsz? Az végképp megható, hogy aggódsz az üzletmenetemért, de hidd el elboldogulok
Sajnálom, hogy ennyire megöregedtél .... fejben
Mert o volt aki galeriat rakott fel hogy ez a homar troll cham visszamaszhasson.
Ment a nyali hogy szeretne mar itt lenni,jofiu lesz.
Asszem o is bebukta mert ot is ekezte majdnem rogton.
Tehát a fejlődés=hígulás........vajon Árpád mit mondana ha látna minket? ....esetleg valamelyik ősember ősünk?......engem egyáltalán nem zavar amiről írsz, ma mások a lehetőségei egy fiatalnak mint nekünk voltak, a gyerekeim elég sok korosztályt fognak össze létszámuk és életkoruk okán és tök más mindegyik miközben a saját életüket remélhetőleg jó élik......de fordítsuk meg, ha ez a hígulás nem jó akkor miért nem keresed a régi kemény magot?.......talán mert az már rég nem kemény hanem máshol hígulnak.....nekem legalábbis ez a tapasztalatom, ritka a sok tíz éven át megmaradó társaság mert hát mindenkinek változik az élethelyzete ami rá és társaságára is hatással van amit vagy tolerálnak a többiek vagy nem.....ha csak az itteni kb. 11 éves jelenlétemet veszem alapul hát szinte semmi sem ugyanaz mint akkor, de nem gondolom, hogy rosszabb lenne csak annyiban, hogy kevesebb állandó látogató van, de ennek nem a fórum az oka.
de ebből 99,9% tudja magát annyira kontrollálni hogy általában be tud illeszkedni mindenféle közösségbe
de ha az a maradék 0,01% megjelenik, felolja az addigi önkontrollt és kezdődik a buli
nem sorolok innen se neveket, mert nem kevés ilyen van
eleinte vicces tud lenni, mert ugye csak a fekete pákón meg a győzikén érlelődött a magyar elme évekig, de azért nagyon hamar unalmassá tud lenni
pl ami itt folyik az is egy hatalmas faszság, mert se eleje se vége se értelme nincs az egésznek
itt egyedül a troll jár jól, mert ezeknek akkor is jó ha nem jó.......