Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora színjátszó purgyé vagy
Zavar,de a kupecet sem tudom kitiltani.
Ok, de ki dönti el, hogy mi van helyén kezelve? Ha szerintem egy társaság híg akkor feloldódom mint arab újságíró a savban vagy lelépek ....esetleg megpróbálom formálni a magam képére legfeljebb nem sikerül .
Nekem elmegy ha átlépem,csak van aki nem állja meg,és megint oldalakon megy.
Ki kéne deríteni mi volt az előző indok ami miatt kibaszták anno,és azt ujra megjátszani.
Kár volt engedni visszamászni.
Mint már írtam ez is megvolt,de nem haggya abba.
Totál bele van buzulva abba hogy elüldözzön mindenkit a fórumról aki nekei nem tetszik.
Ha betelepedne a GSXR 1000 fórumba és ott nyomná a fene foglalkozna vele.
Nincs is ott.Most megcélozta a kymco topikot de csak múló szeszély lesz.
Örülök, hogy neked ez belefér, maradj mindig ilyen fiatal. ....mondjuk ahogy látom Zolit sem zavarja, akkor csesztessétek egymást bátran.
Ettől troll, az inditékai lényegtelenek, ha sikerül amit akar akkor recska van ha nem bőgés.....amiért egyáltalán megint írtam a témában csak az, hogy gyakorlatilag napok óüta megint másról sem szól a fal mint a trollkodós fórum szétverős egymás basztatásáról ami egyre durvább lesz fölöslegesen.....
de utána nem látni......
szóval ott van de mégsem
el kell engedni mint a fingot, ha sokáig tartogatod bajod lesz
Az előzőt neked szántam, te lenél a féreg!
Amíg beteges a világ és ez totálisan hiteles
Azt akarom mondani, hogy vesszen el az érdek
Ne kopjanak a térdek
De kopjanak a férgek le
És tegye fel a kezét mindenki, aki a dumámat megértette
Mint irtam a kezdőképnél van hogy az első 15 topikban ott virít a neve,hiába van tiltva.
Ez a mocsok világ olyan mint egy bárka
Össze vagyunk zárva és egymást szurkáljuk hátba
Ugyanannyit érünk mondd meg mit számít a márka
Az irigy mentalitása lett az emberiség átka
Igazatok van! Szerintem tiltom én is Zoli2.01 fantomot. Adtam neki esélyt, de kár volt!
le kell tiltani és nem látod, ha a többi kötekedő is ezt csinálná akkor egyből rend lenne
mert a troll ha senki sem foglalkozik fel elmegy a picsába, nem gyorsan de biztosan
Volt hogy direkt átléptem,de szart se ért,ugyanúgy szétcseszte azoldalakat,ha mással nem a hülye homokos videóival.Direkt.
nekem is tiltott, de a többi meg sokszor oldalakon át basztatja
mindenkit nem lehet tiltani
Mondd, miért engem bántasz
Ezzel magadnak ártasz
Mindent elrontott
Ez a féltékeny világ
Lószart nem ér a tiltás ha látja az ember a fő lapon.
Ezért van nálam tiltva.
Az a legnagyobb kicseszés vele, ha el se olvassa az ember az ilyet.

Az emberek 99% szociopata, azaz a körülmények hatására elfelejthet viselkedni. Ilyenek vagyunk és kész.
Viszont ezt az a 0.1% tudja kiváltani.
Ezért működött a fasizmus, ezért lehet behülyíteni háborúra, ezért esnek egymásnak a focidrukkerek.
Viszont ha ezzel tisztában vagyunk, és idejében elzárjuk a társadalomtól a pszichopatákat, akkor ez nem következik be.
A híres Gödöllői lófingató
Ilyen szar vizet máshol nem kapni
Onnan tudod hogy öreg vagy, hogy eszedbe jut az a mondat: "bezzeg az én időmben"
Sajnos én is öregszem
Szóval illegális munkás voltál?
Régen nem volt teló. Amőbáztunk a négyzetrácsos füzetben az unalmas órákon
Ehh,......mar biztos:nem lettunk öribarik.