Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh,regebben voltam 3-4 tovabbkepzesen a kanizsatrendnel,szoval a longlife borapolojuk amit arulok az ami bevalt.
Mehviasz es nyeregszappan az kerulos mint ordog es a szentelviz.persze nem ennyiert.
https://www.kika.hu/shop/hu/ki...

3 lepcso,elso a szivacs szappanos viz,torolkozo.Szaradas utan a keszlet tisztitoja,fontos hogy ezt is szaradas utan mindenkepp a keszlet apoloja jon,a tisztitas szarit az apolo potolja a borben a nedvesseget,nrm toredezik ki.
A cél ras szaradasokat betartva 1-2 ora a folyamat.De az apolot ugy szivja be a bor mint a szivacs,es jo illata lesz.
Azért nem akarnék 20 dolláros motelt drogos kurvákkal körülvéve...
Mivel ápolod
Jah es a fasz kivan mar ezzel a borruha apolassal,mar faj a kezem a csuszatolastol.
saccra vagy 3400 csak a szallas meg a kocsi,azt irta,plusz repjegy es koltopenz,Olyan 5000 re szamolok.
Ez nem fapad,A tesomnak haromeve 3 honapra 7000 dollar volt csak az apartman.
Jó piaca van az elhagyott plutóniumnak
Egy emberre mennyibe jött ki a 2 hét? Szállás kaja meg az apróságok?
Én mennék oda. Kiváncsi vagyok rá, állitólag elég nagy terület látogathato
Valakinek muszaj, ha nem akarom, hogy Anyam rokkanjon bele...
Ha okosabb nem leszel legalább geci legyél
Még mindig az ingyenélő nővéred helyett is dolgozol?
Csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz
Ott nem biztos hogy tudnak olyat mutatni amivel pénzt is lehet keresni
Az a 3 kilo az nem sok.
En pripjatyba szerveztem volna.
Mert meg vagyunk becsülve és nem Te vagy a főnökünk, szerencsére
Ha ilyen szempontbol nezzuk, akkor extra nagy geci lettem
Ez nem igaz, Zoli.
Te magad mondtad, hogy te is fogytál, aztán az Ini is fogyóban van saját állítása szerint, tehát néhányan kisebb g3cik lette(te)k.
Csak tudnam mertnem Alabama also ipari parkban van a szallas?
Szerintem nagyobb genyo mindenki mint volt.
A munkatársaim elmentek “csajozni” Az Eiffel torony alatt volt valami szórakozóhely, 3 feka ribi hordatta magának a méregdrága piát aztán a végén benyögték, hogy elmennének limuzinozni A srácok itt dobták be a törölközőt A gát is megvolt, persze. Fremont street, Stratosphere, de még nagyon sok minden van. Februárban elvileg megyek vissza 6 hétre, majd akkor, most bőven elég volt.
Akkor megnyugodtam
Itt mindenki geci!
Hááát, valo igaz de a csaladombol is megvalogatom... Nem hiaba kell nekem dolgoznom. Tesom még mindig egy lusta dög... de kurva kivancsi vagyok mi lesz benn, ha mar en se tudok bemenni estenkent... A Zuram annyit kert, hogy hetvegen ne melozzak...
Gyereknevelés, háztartás, munka....persze, mert neked mindig fontosabb a családod mint mint a motoros haverok
Elunk es virulunk csak gyerekneveles, haztartas es 30 hetesen még dolgozni kisse faraszto, igy nem vagyok elerheto itt, sorry na meg most tanulhatok az eves tovabbkepzesre is, ugyhogy fullon vagyok
Itt mindenki megmaradt a maga cuki, kedves vagy eppen geci modjaban?
Na végre, rólad / rólatok is van hír!