1 honapja is mentem de csak azert , mert vegre meglett csinalva a kozelmultban es nem turtem, hogy a Zuram aradozik, hogy milyen ultrafasza lett, igy 2-3 utcanyit kanyarogtam vele.
Hát valoszinuleg a szalagrol legurulva se volt ilyen kurvajo. annyira jol megcsinalta ismeros, hogy mar eszembe se jut lecserelni...
Nyugi, jovore megyek. Iden is mar mehettem parszor. Jovore még nem tervezek se tavasszal, se nyaron teherbe esni
Hoover dam?
Az a pirosnál jobbra lehet fordulni, ha külön nem tiltja tábla, az fasza dolog.
Egyedül a kereszteződésben elhelyezett 4 stop tábla volt idegen. Az érkezési sorrendet elég magyarosan kezeltem
Az a baj, ott az is ribi, aki nem abból él. 150-200 dollárért akar elmenni veled az is, aki amúgy nem kurva, csak kijött este a városba. Pedig nem volt rámírva olyasmi, hogy tele vagyok lóvéval. Mer nem is voltam.
Ellenben fura volt hazajőve azt hallani a Lidlben, hogy nem tudok kártyával fizetni, mikir ott a szobára kirendelt csajnál is tudtál
Egy kis Kia Soul De új mondern kis autó volt, elvitt mindenhova, voltam a Grand Canyonnál 2x meg még 1 csomó helyen. Amúgy fasza a közlekedés, teljesen logikus és nincs az a nyomulás meg bunkózás mint otthon. Itt ha kiteszem az indexet hogy sávot akarok váltani lemarad és beenged, nem úgy mint otthon hogy direkt rágyorsit és bejön mellém, hogy még véletlenül se.
Hát valoszinuleg a szalagrol legurulva se volt ilyen kurvajo. annyira jol megcsinalta ismeros, hogy mar eszembe se jut lecserelni...
Nyugi, jovore megyek. Iden is mar mehettem parszor. Jovore még nem tervezek se tavasszal, se nyaron teherbe esni
Az a pirosnál jobbra lehet fordulni, ha külön nem tiltja tábla, az fasza dolog.
Egyedül a kereszteződésben elhelyezett 4 stop tábla volt idegen. Az érkezési sorrendet elég magyarosan kezeltem
Ellenben fura volt hazajőve azt hallani a Lidlben, hogy nem tudok kártyával fizetni, mikir ott a szobára kirendelt csajnál is tudtál
Amugy szezon vegi felszereles takaritas lesz,ha nem leszek tul lusta.
Pl Debrecen vagy Miskolc fele annyira se köcsögök
Egyesek többet alszanak, a hülyék meg többet dolgoznak