Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://citybike.hu/spd/669/Al... Vegyél egy ilyet pluszban a kesztyű alá. Xl méretű kezed elég kicsi akkor ilyen hosszú karokhoz mint a gibbonok. Nekem 4xl a kesztyű mérete de azért mindig találok megfelelőt.
És ha nem is a kesztyüvel van a probléma?
Rendben, akkor a többi stimmel
Megdugás jól hangzik
Én nem dugok, csak kureszolok!
Nem ér, borotválkoztam!
"egy gramm zsír nincs és a másfél méter hosszú a karom"
ceruza beletuszkolod, mintha megakarnád dugni, csak kicsit keményebben
Drága, nem érted. Bűűűűűűűűűr kesztyű és belül, az ujjaknál büdösödött be. Onnan a mosógép sem szedi ki, alig csorog be a víz az ujjakig. Ha szöveg kesztyű lenne, akkor még a műszál sem büdösödne be, mert ki tud szellőzni.
Ittenem... mosógép, öblítő nélkül csókolom.
Túrkálni még akkor sem tudok majd benne, annyira nem lesz nagy. Kivágom a bélést és valami bőr kímélő motyóval kiöblítem, hátha még menthető és nem ette bele magát a szag a bőrbe.
Ha kiveszed lehet már nagy lesz.
Nem lenne rossz a zárt külső és bélelt belső burkolatú kesztyű. Főleg nekem, akin egy gramm zsír nincs és a másfél méter hosszú a karom, 10 fokos a vér, mire elér az ujjaimig. A hideg szelet le kell fogni valahogy az ujjakról és a kézfejről.
Xl-es kesztyű, éppen pont feszesen illik a tenyeremre, nem tudok benyúlni az ujjakba, hogy ki tudjam törölni. Valószínűleg kifordítom a bélését és kivágom a francba, csak a dupla réteg marha bőr külső burkot tartom meg és alá öltöző kesztyűvel fogom hordani.
Azt,bár elég drasztikus,de ha kifordítod a bélést szappannal le tudod mosni,viszont ez mindig jelentkezni fog.Egy mosás nem oldja meg.
Eleve hülye ötlet az összes bélelt kesztyű szerintem.Főleg hogy minuszokban nem nyomulunk.
Ha fázós vagy markolatfűtés a tuti.
Egészség!

Amit tennék:
nedves törlőkendővel alaposan ki kellene törölni, aztán hagyni kiszáradni (lógatva szárítani radiátor fölött, stb). Várhatóan az illóanyagok így gyorsabban elpárolognak.
A nyáladzás szó nálad a pepecselést, molyolást, mókolást, gányolást és időelbaszást jelenti? Mert akkor az kizárt, nem szeretek valamivel több időt tölteni, mint amennyit a legegyszerűbb megoldás igényel.
Azt mondod egyszerűbb ha kivágom a picsába a bélését és sima alá öltöző bármilyen kesztyűben tolom?
Köszi, ezt nem tudtam. Még jó, hogy nem kezdtem el.
most a tisztaság a gond, vagy hogy büdös? Egyébként a mosás mindkettőt is megoldja, de ha nyáladzani akarsz, akkor van speckó bőr vagy büdi mentesítő szarok, és akkor minden IS megvan oldva 3 séma szerint IS.
A műszálas bélés a gebasz,sose vennék ilyen kesztyűt,vágd ki a picsába a bélést,van a forcefieldnek belső kesztyűje.
https://totalbike.hu/sebessegoltara/2018/10/02/hazi_vajakolassal_mentettem_meg_a_borruhamat/

"közben jelentkezett egy bőrruha-tisztításban kompetens szakember, aki szólt, hogy bőrruhát tilos Domestos-szal takarítani, mert a klór miatt rontja a szakítószilárdságot. Ráadásul a penészt sem öli meg, tehát csak simán káros. Ami viszont ennél is rosszabb, az a penészölő, azzal se jusson eszedbe. Sajnos a penészhez direkt erre fejlesztett szerekre és rengeteg időre van szükség, és emiatt az erre specializálódott szakemberek is csak dupla áron vállalják, és úgy sem mindig rentábilis. Friss hír: lesz erről cikk egy profival."
A cross csizmákat én is domestos vízzel öntöttem fel ha már szaga volt
Igaz nem az ember lábáról hanem a sok megbuggyant pocsolya víztől
Levételkor összeesik a belső bélés és az ujjak lezárulnak, nem szellőzik ki.
Shox Fjord.