Egy munkatársamnkak volt egy ilyen mint
Ameddig ment addig ment, utána 2 évig kinlódott vele meg új karbit is vett de valahogy sosem lett tökéletes
Pedig minden szervizbe menetelést pénzfelvétel előzte meg
Egy jó állapotban lévő jog-ot tudott volna venni abból a pénzből ha a legelején eladja alkatrészek amikor meghalt
Kétféle van (az egyik az "alapozó" - polírpaszta névre hallgat, a másik meg maga a vax). Eddig csak a vax-ot használom(tam) vagy 3 éve a kocsikra, semmivel nem rosszabb, mint mondjuk a Turtle Vax 5x-ös árú kencéje. Most vettem a polírpasztából is, ez elvileg a másiknak az "alapozója". Először ezt kell használni, rögtön utána a vax-ot. Múlt hétvégén használtam először együtt, teljesen kielégítő a végeredmény: a polírpasztát géppel dörgöltem fel, a viaszt mindig csak kézzel szoktam.
Én már ilyen szart meg sem nézek
Annyira szűrt információ jut el a kisemberek szintjére hogy semmit se ér
Lehetünk mi nagyon okosak akkor sem tudunk távlatokban gondolkodni csak a mi kis szaros mikroklimánk fenntatásáert remegünk
Az hogy ez egy lom mint. Már régen ki kellett volna dobni a kukába
Vagyis a japók már 20 éve kidobták....
Amennyit most rá költöttél el kellett volna vinni egy ribihez és nem te szoptál volna
Szoktam nézni oda-vissza politikai videókat youtubon.Ne tud mekkora komment cicaharc van 1000-1500 HSZ-ben,te jó ég.
Oktatás,egészségügy,otthonápolás,mentsük meg a CEU-t,nincs sajtószabadság,diktatúra,soros,migráncsok,mocskos komcsi-libsi fuck.
Egy mini válság aztán te sem tudod megtartani se a béna szinű olaszt se a költséges bajort....
Ameddig ment addig ment, utána 2 évig kinlódott vele meg új karbit is vett de valahogy sosem lett tökéletes
Pedig minden szervizbe menetelést pénzfelvétel előzte meg
Egy jó állapotban lévő jog-ot tudott volna venni abból a pénzből ha a legelején eladja alkatrészek amikor meghalt
Annyira szűrt információ jut el a kisemberek szintjére hogy semmit se ér
Lehetünk mi nagyon okosak akkor sem tudunk távlatokban gondolkodni csak a mi kis szaros mikroklimánk fenntatásáert remegünk
Vagyis a japók már 20 éve kidobták....
Amennyit most rá költöttél el kellett volna vinni egy ribihez és nem te szoptál volna
Oktatás,egészségügy,otthonápolás,mentsük meg a CEU-t,nincs sajtószabadság,diktatúra,soros,migráncsok,mocskos komcsi-libsi fuck.