Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem szeretném azt hogy én vagy te vagy bárki szívjon
Oké legyen ahogy szeretnéd.
Remeg mindenki csak nem ismeri be
Egy mini válság aztán te sem tudod megtartani se a béna szinű olaszt se a költséges bajort....
Egy munkatársamnkak volt egy ilyen mint
Ameddig ment addig ment, utána 2 évig kinlódott vele meg új karbit is vett de valahogy sosem lett tökéletes
Pedig minden szervizbe menetelést pénzfelvétel előzte meg
Egy jó állapotban lévő jog-ot tudott volna venni abból a pénzből ha a legelején eladja alkatrészek amikor meghalt
Köszi druszám!
Kétféle van (az egyik az "alapozó" - polírpaszta névre hallgat, a másik meg maga a vax). Eddig csak a vax-ot használom(tam) vagy 3 éve a kocsikra, semmivel nem rosszabb, mint mondjuk a Turtle Vax 5x-ös árú kencéje. Most vettem a polírpasztából is, ez elvileg a másiknak az "alapozója". Először ezt kell használni, rögtön utána a vax-ot. Múlt hétvégén használtam először együtt, teljesen kielégítő a végeredmény: a polírpasztát géppel dörgöltem fel, a viaszt mindig csak kézzel szoktam.
Vettem a lidlben vaxot próbálta már valaki? Remélem jó lesz a mandarinra.
Én ha van kedvem keresem az ilyen "gyöngyszemeket"... elszórakoztat és nem remegek mert van gátlóm.
Ez nagy segítség! Köszi
En jol szorakozok,nem remegek
Én már ilyen szart meg sem nézek
Annyira szűrt információ jut el a kisemberek szintjére hogy semmit se ér
Lehetünk mi nagyon okosak akkor sem tudunk távlatokban gondolkodni csak a mi kis szaros mikroklimánk fenntatásáert remegünk
Az hogy ez egy lom mint. Már régen ki kellett volna dobni a kukába
Vagyis a japók már 20 éve kidobták....
Amennyit most rá költöttél el kellett volna vinni egy ribihez és nem te szoptál volna
Oké. Gondoltam rá én is már de arra gondoltam akkor be se indulna ha nem jó.
Úgy egymásnak tudnak esni mintha forradalom lenne,de ha akciós a teszkóban a lapostévé simán felfüggesztik.
Ez kell nekik csáje more.
cseréld ki a cdi t az is tud ilyet
Szoktam nézni oda-vissza politikai videókat youtubon.Ne tud mekkora komment cicaharc van 1000-1500 HSZ-ben,te jó ég.
Oktatás,egészségügy,otthonápolás,mentsük meg a CEU-t,nincs sajtószabadság,diktatúra,soros,migráncsok,mocskos komcsi-libsi fuck.
Vettem le erre gondolva de akkor se
Semmit az ég világon nem csináln. Csak egy picit jobban füstöl mint alapjáraton
kipufogó nincs eldugulva?
https://www.nlcafe.hu/sztarok/... Állat ahogy eszik egymást az emberek egy ilyen semmitmondó hulladék cikk miatt is. Szegény fegyveres raboLó...
Pláne ugy hogy van alapjárat
Csak kérdeztem.Ha rángatod a gázkart valamit illene produkálni a bloknak!Felpörögni,fuladni bármit..
Hmm. Nincs. Ennyire nem vagyok amatőr.
Olimpiai ujjhúzáson gondolkodtal mar?