Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem dolgozom, de sok tulajdonom van! Cégek, versenysorozatok etc.
Együtt?! Szóval ez egy szerelem volt...
Levike ezerszer mondtam már ne magadból indulj ki! Heteró vagyok, ezért is van sok ellenségem.
Még azt sem tudod mit magyarázol mert felületes baromállat vagy.
Én sosem voltam alkalmazott egy percet sem.
Nem főnök vagyok hanem tulajdonos.
Ezt sosem fogod megérteni mert zsebpénzel tömött bébibaba vagy mióta az eszedet tudod.
Az hogy néha rászorítanak egy-két napra beállj kalácsot árulni az csak egy gyenge próbálkozás a szülőktől.de ugyanaz lesz a sorsa mint minden próbálkozásodnak a motorszerelőitől a hegesztősuliig az let a vége hogy büdös a meló.
Az legalább kiderült ,hogy továbbra is én vagyok a legszebb is.
Persze hogy ismerjuk egymast. Parszor motoroztunk egyutt.

Meglatnad eloben latnad hogy csunya egy ember, meg te is hetero lennel tole
Nekem a szüleim vettek mindent és akkor mi van?!
Tis ismeritek egymást amúgy? Mármint volt valami köztetek?
Hozom a popcorn-t, varjatok meg egy kicsit
buszke is lehetsz arra hogy kover vagy

Az elrtemrol nem tudsz semmit de okos vagy :D a tiedet tudjuk mert ide kitálaltál már mindent :D
nezzel mar tukorbe te idiota. Buszke vagy arra hogy alkalmazott vagy egy butorboltban de eloadod hogy te vagy a fonok :D tudja az eletedeet az egesz sportmotor mert egy baratod sincs akivel leulhetnel beszelgetni szombat este :D
Langallozaskor beszelgettunk egy tejesen idegen temarol te meg jottel azzal hogy miert kellett generatort cserelj, hat gondolkodj mar el az eleteden... Apuka anyuka alam tette a motorokat, 200ezres telefont ugy hogy meg se mozditottam a kezemet. Es ezt te elhiszed te higagyu :D
Őt tuti mert állandóan beszól.
Érzi a piszok hogy igazam van és egy léhűtő barom.
De ha ennyi ideje van legalább csempészheten magára izmot mert a nagybetűs életben nem fog elég lenni hogy ő a leviapuka pici fiacskája.
És hirtelen szájbabasszák.
Ez végre igazi üzenőfalas téma!
Kit érdekel?
Hát baszki bajban lesz mikor anyuapu szól hogy nem finaszíroz már egy ingyenélő herét és el kell mennie valahova ahol leszarják hogy ő a nagy farok levi mmucsjról.
Szerintem bizonyos szempontból mindketten ratyik vagytok!
Jó a buli!
Majd pont egy vasággyal 60 kilós gizdagéza 20-onéves anyukapicifia sosemdolgozott csutfasz mondja meg mi a szitu.
fogyaték farok levi.
Te egy igazi nyomorek vagy :D 40evesen egyedul elsz, beszelhetunk arrol ki a fogyatekos. Eleted a mokolas es a szogeles. Te, nyomorek.
Nissan 350Z-ről vélemény?
Egy Celica TS-n még el is gondolkodtam párszor, csak nehéz itthon jót találni, amik vannak általában hátul dobfékes amcsi modellek, ráadásul legtöbb automatával. Az a vvtl-i motor nagyon jól sikerült.
Mellesleg nálunk is az elmúlt jópár évben 2-3 Toyota volt folyamatosan a családban, mint használati tárgyak, nem lehet beléjük kötni nagyon. Ha meg hétvégére kell, akkor a GT86. Csak még nagyon drágák :(
Ez sok.
Na jó ha már ennyien tudjátok akkor elkezdek irigy lenni.
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Mennyien?
Azt tudjuk.
Fujj.
Állítólag én is az vagyok.