Mi szombaton csak az depoban voltunk, vasárnap meg a historycot néztük meg na meg pár orb-set de mennünk kellett mert jöttek a rendőrök
Hihetetlen hogy ezen a hétvégén egy ekkora rendezvény mellett volt idejük a motorosokat vasztatni, gumi, dbkiller...
Átfutottam a nevezési listát de nem láttam Varga C Zolit, nem tudom aktív-e még, keveset lehet hallani róla, pedig ha valaki akkor ő aztán színesítette a mezőnyt. Egy időben csak miatta néztem a rally híreit, főleg Zoli interjúit, nagyon nagy arc, volt olyan hogy a riporter csajt úgy megnevettette hogy alig tudott beszélni. Aztán tele lett a töke az MNASZ-el aminek sűrűn hangot is adott, legutóbb olyanokat mondott, hogy már csak a saját szórakoztatására autózik, sajnos egy ideje nem sokat hallottam róla.
tegnap majd szívrohamot kaptam... ülök a kocsimban a sorban és hallok vmi furcsa kattogó hangot. hallgatózom-hallgatózom, nem múlik, hol erősebb-hol halkabb... hátulról jön... mondom mi ez? kiszállok, hát mögöttem kettővel egy szuttyadék benzines honda accord és az csörög, mint a qrva élet.... na ilyen szart se vennék soha
Hihetetlen hogy ezen a hétvégén egy ekkora rendezvény mellett volt idejük a motorosokat vasztatni, gumi, dbkiller...