Nem volt gondom vele,tenyldg sarga kevlar a terd,segg,csipo betetek,jo protektor,az meg ennel dagadtabb korszakom volt igy most eleg slamposan log rajtam ha allok a motor mellett,amugy egx pofavizitet simsn kibirt,negvarrattam most is hasznalhato bar esik szet.Ez farmer,de van egy vtb da grande csizmam az nagyon jo.
Az akkor a kecskeméti nagy piacon lesz, ott rendszeresen van egy forma, aki egy nagy U alakú kirakodósort megtölt motoros ruhákkal, csak java része a chopper-es téma, kevés a túra cucc, de ami van, azok jók.
Meg is vettem.Mondom.
Normál farmer,segg,térd,csípőn valami betét,hogy most ez kevar e azt meg nem mondom.
Heviket is vettem egyet,az azért finomabb de ez is vállalható.
A mérettel van bajom,a legnagyobb kapható méretben vettem mindkettőt,felmegy de én azért szeretem ha kicsit lazább így még nem vittem el felvarratni őket.
KB ha leadom télen azt a 4-5-6 kilót amit két éve halogatom simán jó lesz mindkettő és kidobom a régi vanuccit.
Esetleg ha fontos az ár a Mofaker cuccai alsó szegmens de érdekes módon minőséggel nem volt baj,inkább a méretekkel,bár annyi hogy elég gizda távolkeletiekre méretezték szóval én mindenképp ránéznék,egy kabát 35 rugó,egy nadrág 23e.
első pár mosásig még vízhatlan is volt, ezt a funkcióját pár év alatt elveszítette, aztán csak mérsékelten vízálló