Akkor legközelebb meg kellene, hogy hívjalak!
Egyszerűen képtelen vagyok normális autókat/motorokat venni. Pedig elvileg értek hozzá, ez a hobbim meg gépészmérnök is vagyok, de gyakorlatilag valahogy mindig beletenyerelek...
Eddig még csak azokkal nem volt gondom, ami új vagy majdnem új volt. Persze szalonból nem kunszt...
OK végül legtöbbször megoldom, de akkor is.
Szép napunk van! Mindenki háttérképén a kutyus és az ő szeme nagyon vizsla! Senkihez nem válaszolok mégis folyamatosan téma vagyok, szerintem lassan már szerelmesek vagytok belém, ami nem csoda, mert szép vagyok!
Hónapok óta nem válaszolok neki, de itt fantomkodik, szerintem ez már a rajongónk lett.
A háttér képeden a kutyusod szeme nagyon zsivány, tipikus vizsla.
Pontosan ezt éreztem, jó lesz nekem egy Gpz 500 is, vagy valami Vfr 750, Sv 650, de egyiknél sem éreztem, hogy ezt akarom. Ki kellett várni a jó vételt, ezzel nem lehet kapkodni.
A sok csalódás után igazából már csak csapongtam a hirdetések között, mindenképpen kerek lámpás és Honda volt a cél, de csak 1,2 milka volt rá, hitelt nem akartam, így túl nagy szabadságot nem engedett a pénzem. Sok szép motor van, de így a jó hogy az lett amire vágytam, bár volt egy idő amikor úgy éreztem mindegy csak legyen már valami, de így utólag szinte biztos hogy megbántam volna ha elkapkodom.
http://youtu.be/i6CY_5kiiQU
Egyszerűen képtelen vagyok normális autókat/motorokat venni. Pedig elvileg értek hozzá, ez a hobbim meg gépészmérnök is vagyok, de gyakorlatilag valahogy mindig beletenyerelek...
Eddig még csak azokkal nem volt gondom, ami új vagy majdnem új volt. Persze szalonból nem kunszt...
OK végül legtöbbször megoldom, de akkor is.
A háttér képeden a kutyusod szeme nagyon zsivány, tipikus vizsla.
Az, hogy a homoszexuális hozzászóló mit zagyvál, azzal ne foglalkozz!!!