Vicceltem, a Very Well borzasztó gagyi, 50-es szoci vackokat fújtuk azzal régen. Bár annyira túlspiláztuk a dolgot, hogy még jól is néztek kis:
- durva csiszolás
- rozsdagátló alapozó spray
- 200-400-800-2000-es papírral tükörre csiszoltuk
- 3 rétegben rá a szín spray
- arra 2 réteg lakk spray
Egészen pofásan néztek ki, de aztán rájöttünk, hogy olcsóbb és idő hatékonyabb fényezővel csináltatni.
Az igen, nagyon fasza.
Olyat is olvastam, aki átvett teljes felújításra egy Mz-t, majd eladta a faszba és megmondta a tulajnak, hogy ha feljelenti ez lesz a 6. folyamatban lévő eljárás ellen, szarik rá, úgysem csukják le, annyira nem foglalkoznak vele a rendőrök...
Tény, hogy az Opel olcsón fenntartható, de azért a 21. században picit nagyon idegesítő, ha egy kocsi már új korában is eszi az olajat... A Opel pont az a kocsi a kategóriában, amit kifejezetten érdemes a dízel motorral megvenni, azokkal egész jól futnak.
Borsi Árpád nevezetű "úrral" vigyázzatok, fényezőnek, szerelőnek, lakatosnak, karosszériásnak adja ki magát, a járművel lelép, tönkreteszi, eladja az alkatrészeit, stb, több rendőrségi ügye van, sok embert átvágott már, Pesten is ingázik. természetesen semmi szakmai tudása. Több kárt okoz, mint hasznot. Heves- Pest megye főleg.
Az este se nem volt boldog, se nem békés
De letelt a műszak sör+jëger lecsúszva, így már boldog vagyok estig aztán már csak 7 napot megyek zsinórban
De legyen másnak boldog
- durva csiszolás
- rozsdagátló alapozó spray
- 200-400-800-2000-es papírral tükörre csiszoltuk
- 3 rétegben rá a szín spray
- arra 2 réteg lakk spray
Egészen pofásan néztek ki, de aztán rájöttünk, hogy olcsóbb és idő hatékonyabb fényezővel csináltatni.