Néha meglepődök rajtad.......kellemesen csalódok ilyenkor, hogy miképp állsz a szüleidhez pedig a régebbi beírásaid alapján véletlenül sem gondoltam volna ezeket.
A föld nevű nevelőintézetben mindent lehet (erre van a szabad akarat) Súlyponti kérdés az hogy az adott gondolatra, cselekvésre ki, és, vagy mi adja a parancsot... ritkább esetben beszélhetünk intuitív, (belső megérzésen alapuló tudatos életfelfogásról, életérzésről) "sajnos"
Inkább világ életében szeretett volna egy Harley-Davidson-t, de sajnos az ízületei már nem engedik, most meg kifogott egy első gazdás kis cruisert, 3700 km-rel, ismerőstől, nincs tekerve, full szalon állapotú és bőven ár alatt meg tudta szerezni. 145 kg az egész, elbírják az ízületek és nagyon bejön neki a hangja.
Ma este megyek haza, holnap az asszonnyal lenyúljuk és irány túrázni egyet.
Jelentős, a földi idő mértékegységében élt (megélt) hetven év. Az említett viselkedési forma többnyire az elmúlás felismert és visszafordíthatatlan tényének tudatosodása. A félelem itt is igen gyakori hajtóerő az esetek igen nagy százalékában..... de temészetesen kivételek vannak... tapasztalom mind kettőt.
Akartam venni hulye egyreszes esoruhat,mondom a hanyatlo nyugat,becsben van dogivel merfogyasztoi tarsadalom,70 juro mekkora asz leszek.
Aha.........van levifele keszegekre valo 2-3........es 5 xl.
Tippelheto melyik az altalanos labanc meret.
Amúgy jah. Az volt a problema vagy is nekik nem, de nekem mar annal inkabb hogy jo sokat esett az eső mostansag. Nagyon keresett lett ez a cucc. El is kapkodtak....
vanucci vtb,utolag kiderult hogy nem akar beazni.
pedig csak azert vettem mert egyedulikent a loisban rament a vadlimra,ez is spec da grande fedonevu.A tobbi csak poklabuaknak valo.
Ma este megyek haza, holnap az asszonnyal lenyúljuk és irány túrázni egyet.
Fater majdnem 70 évesen vett magának egy kis cruisert, megőrülök az öregtől, nagy kocsi, motor, minden, nyomul.
http://www.rider13.hu/termek/l...
Aha.........van levifele keszegekre valo 2-3........es 5 xl.
Tippelheto melyik az altalanos labanc meret.
pedig csak azert vettem mert egyedulikent a loisban rament a vadlimra,ez is spec da grande fedonevu.A tobbi csak poklabuaknak valo.