Kb 300at motoroztunk szakadó esőben, Tolmezzotól Bormioig, giau, pordoi... lehet nincs 300km na mindegy. Esőruha volt rajtam de csizma nem, az smx6 nem ázott be. Vízfoltoknak nyoma sem volt a zoknin pedig nem goretex
Szinte mindegyik esőcsizma amit próbáltam, megakadt a lábtartóban és majdnem elborultam a motorral.
Olyat hol lehet venni ami full gumicsizma kinézetű csak sokkal vékonyabb anyag ?
amúgy nem gumicsizmára gondoltam, hanem a sima csizmára ráhúzható esőcsizmára... kelomotorban 5e...
ha nagy eső van, én kukászacskót haználok, mert a vízhatlannak mondott túracsizmák is átáznak egy idő után...
azt értem, hogy a sportcsizma nem vízálló, nekem is van... de miért nem jó a sima? annyi, hogy el kell vinni cipészhez és rak rá rendes talpat, ami nem kopik el az első túrán... uúgy vízálló
Szinte mindegyik esőcsizma amit próbáltam, megakadt a lábtartóban és majdnem elborultam a motorral.
Olyat hol lehet venni ami full gumicsizma kinézetű csak sokkal vékonyabb anyag ?
ha nagy eső van, én kukászacskót haználok, mert a vízhatlannak mondott túracsizmák is átáznak egy idő után...