Persze a kilók leadása jelenleg is zajlik. Nincs is ebben semmi hiba. Amúgy a gyárit felújítani sem egy rossz gondolat de akkor még mindig egy olyan rugós tag van a motorban amin a rugó előfeszességén kívül mást nem lehet állítani. Szóval továbbra sem egy jó és midern rugós tag lenne benn. Majd kiderül mire lesz keret. Aztán annak függvényében válogatok.
nekem sosem volt gondom a pénzre
én az egész diszkó korszakot is átvészeltem szabad szemmel alig látható költségekkel
többnyire sofőr voltam aztán minden ingyen volt.......
bár amikor bevadultunk volt néha hogy elittunk egy este 15 ezret amikor a heti bérem max 5 ezer volt
amúgy ez a pénz sosem motivált, nekem az az ellenségem, minél több van annál nagyobb
az nem tetszik, megennék az idegeim hetek alatt
most nézek egy másikat, itt kisebb a zseton de a stressz is, ellenben szerelni is kell
amúgy kurvára mindegy hogy 140 ezret hozok haza vagy 240 ezret az is elfolyna
szerintem olyan 800-1 milla felé lenne az a pénz amiből maradna is pár marék apró
lehet is mire.......hát ha még ráadásul szép is lesz egyszer.......
bár azt hiszem egy ideig nem lesz szép opel az asszony elbaszta a pénzt padlószőnyegre
az 50 ezres mini generál már 300al meg lett toldva már az augusztusi fizetésemet is elköltötte
Citybike kilőve
Darazsgarazs kilőve
Bazismotor kilőve
én az egész diszkó korszakot is átvészeltem szabad szemmel alig látható költségekkel
többnyire sofőr voltam aztán minden ingyen volt.......
bár amikor bevadultunk volt néha hogy elittunk egy este 15 ezret amikor a heti bérem max 5 ezer volt
amúgy ez a pénz sosem motivált, nekem az az ellenségem, minél több van annál nagyobb
Lenne rajta két jó lámpa azzal semmi bajom nem lenne de ezek a gagyi ebayes kínai szarok levisznek az életről.
https://www.aliexpress.com/ite...
most nézek egy másikat, itt kisebb a zseton de a stressz is, ellenben szerelni is kell
amúgy kurvára mindegy hogy 140 ezret hozok haza vagy 240 ezret az is elfolyna
szerintem olyan 800-1 milla felé lenne az a pénz amiből maradna is pár marék apró
bár azt hiszem egy ideig nem lesz szép opel az asszony elbaszta a pénzt padlószőnyegre
az 50 ezres mini generál már 300al meg lett toldva már az augusztusi fizetésemet is elköltötte