Erdély
Kb 10 éve mászkálás arrafelé aztán ittam ott nagyon szar és mocskos szar pálinkát
Torockón étteremben ittam egyszer majdnem jót
Az volt olyan mint az itthoni amikor nem sikerült
Iható de mégsem az igazi, szóval basszunk bele mézet és a nőknek jó lesz
Látod baszki ezért jó a jugo cucc
Kiugrik az ember zabál egy jót vesz egy nagyonfasza nikedos melegítőt és jön haza boldogan
Aztán ez így összesen nincs annyi mint amennyiért itthon baszakszik az ember vele
Ilyen egy 10 ezer forintos súly és súlyzó tartó
Az alsó 2 sort meg kellett volna kicsit dönteni de ennyi maradék zártszelvény volt itthon
70-80 centiért meg nem veszek 3 métert
Most már csak egy box zsákot kell csinálnom aztán befejeződött a fitness projekt
En konkretan most nem ertem az uzleti modellt,vagy az usakos ceget vagy az angolkaket.De irtam nekik hatha elmagyarazzak.
Szettben dragabb mint ha darabonkent rendelem.
Havernek is olyan volt az első 1000 km-ereken aztán egyre többször fogott üreseket. Meg érezhetően szarabb lett a váltó. Aztán cserélt más olajra azt mondta jobb lett a váltója 1000 km er után is.
Sokan Istenítik. Remélem nekik tényleg semmi gondjuk nincs vele, de nekem nem jött be.
7100 el még hangosabb és keményebb a váltás mint az 5100 el csinálta. Már az sem tetszett nekem de ezt már nem birtam tovább és leeresztettem.
Sokat tanakodtam vajom mit tegyek bele.
Sok olvasgatás és személyes tapasztalatok kikérdezése után, nagy nehezen de már csak azért is kipróbálom azt a k*urva Xado olajat.
Most töltöttem bele, jo különleges illata van és színe úgy mint a Motulnak is. Egyelőre ennyit tudok mondani. Kíváncsian várom hogy is fog muzsikálni.
Kb 10 éve mászkálás arrafelé aztán ittam ott nagyon szar és mocskos szar pálinkát
Torockón étteremben ittam egyszer majdnem jót
Az volt olyan mint az itthoni amikor nem sikerült
Iható de mégsem az igazi, szóval basszunk bele mézet és a nőknek jó lesz