Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugyan nem! Páran megmondtuk neki, hogy soha nem lesz neki, erre kiakadt, persze úgy álcázva, hogy á nem hanem mi.
Igazi suttyó vagy, azok szoktak parasztozni!
Hát nem tudom ti mit csináltok szarul, de nálam 21 fok van. A nagy kánikula 1 hétig tart sem döglök meg bent. 25 fok pedig nem vészes, sokan a klímát is annyira állítják.
Szia cimbi
Hagyd, ruppótlan senki. Megmagyarázza miért nincs semmilye a lepukkant matróna k5-ön kivül.
Áááá lebuktál
Ez szép volt ! Azért egy övön alulit te is bevittél a barimnak !
Nahhh jó az se 100as, ti meg ajánlgatok neki ilyen olyan gépeket... nem kell neki motor és pont!!!
Hogyne okoska.agyatlan paraszt meg te vagy
Amióta migráns van azóta nem lehet sok mindent behozni
Pl pálinka főző is van kint jó áron darabokban hozták régen be de az sem megy már
Lehet akármilyen jó házad, a levegő éjszaka is 28fokos volt itt, kb 4kor is 26fok volt kint pedig esett az eső. Bent a házban is 23-24. Este 10korul amikor kéne aludni, 25fok simán van, szintes ház. Kell a klima
Szevasz Cefi!
A backi nagyon instás csajos szöveg!
Kinek mi, sokaknak az hőálló ezüst is tetszik az autókon!
Ja,d e laligátyor bevallotta hogy ő az és élvezi!
Nem kel bio ház, csak jó ház! Ami normálisan megvan építve!
Morning vagy mi brééé...
Nem unjátok még troollt etetni??
Backi felnézz az ember és ugyan az van mint egy7e...
Nem mellesleg Pocses gépének jó színe van!!
Az hogy hülye neve van, arról ö nem tehet
Érdekes eddig elvoltak az emberek klíma nélkül, de ma már hisztiznek, mert kényelmes kis picsák lettek és szar házat építettek! Egy jó épületbe nem kell klíma, most vegyük ki az üvegszar palotákat, mint a sünöké. Bár ha az a cél, hogy több betegségre legyél fogékony, akkor hajrá!
Mindet össze tudná. Csak nem tud vákumolni meg lehet elszökik idővel a gáz.
Fostam ilyen bio házat vagy mi a szart , aztán betemették 2m földdel !?
Pontosan!
A mem az teljesen más te nagyon okos! Mellesleg jó házba nem kell a fekvése mindegy! De magyarázhatom ezt egy agyatlannak!
Pszt!
Barlang, nincs ablaka.
Hogyne.