Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza volt ott múlt vasárnap a jégeső.
Fasza volt ott múlt vasárnap a jégeső.
Nem igérem, sok a meló de szivesen élnék az alkalommal. Mindenesetre ad át jókivánságaim a kollégáknak, tényleg nagyon emberien álltak az esethez. Az eső elől a fák alá huzódtunk, az egyikük hozott egy üveg vizet, szabadkozva hogy bár meleg de csak ilyet tud adni, segitettek a motort kiszedni és a trélerre rakni. Jó fejek voltak.
Igen, onnan mentek, kérdeztem.
Rendes tőled ez a gesztus, és egyben nagyon ritka is.
De minden káresetet így kezelünk.
Függetlenül a beavatkozás fajtájától.
Ezért nehéz feldolgozni a dolgokat, mert együttérzünk a bajban az emberekkel.
Csütörtökön Abonyban leszek helyettesíteni, szivesen látlak és vendégellek egy üdítvel, kávéval.
Soha sem voltam fesztiválos de a Volt itt vágta el magát...
Csak azért kérdeztem mert szerintem onnan jöttek ki a tüzoltók és nagyon rendesek voltak, gondoltam megkőszönöm nekik ha találkozol velük.
Szabadság kb addig tart amíg apuci pénzeli az embert és nem kell csinálni érte semmit sem
Vagy épp a Miss picsákat a pénzes emberük... Bár az utóbbi jár némi kötelező gyakorlatokkal, de ez a szabadidőhöz képest elenyésző
Egerben.
Te abonyban tüzoltóskodsz?
És felébredtem
Gondolatban már én is körbemotoroztam a földet
Csak ugy gondolta.
Az előbb inezén, most meg izén:))
Nem A senzolenizén!
Lht!
Robogót béreltem!
Mivel is motoroztál?
Nem,nem lehet.
Ja, a sezlonyon.
400km
Szép napunk volt! Ma motoroztam a senzeloinezén!
Lehet!
Ebbe a témába mindig tulgondolkodsz. Nincs üldözési mániád? :)
Sajnos a szabályozatlanság meg a másik végletbe sodor bennünket, mert vannak akik szabadabbaknak hiszik magukat a többieknél és pont azt teszik az embertársaikkal, amitöl óvod öket a nagy szabadság gondolatával. Vagy ilyesmi:))
Perverz vágott szeműek.