Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abba is kell. Havan ablaka.
Fiziiából is satu hülye vagy. Max jó fekvésü házba mem kell
Nem vagy értékes.
Há mi !? Satuba !
Nem könnyű dolog szembesülni a kudarccal. Akadnak emberek, akik elmenekülnek és belső védőbástyáik mögé rejtőznek előle; mások igyekeznek megfeledkezni róla, mintha meg sem történt volna; megint mások agresszíven tagadják, hogy ilyesmi megeshet velük, és a legundorítóbb fajta önáltatásba menekülnek. Csak kevesen vannak, akik valóban beismerik, ha valami nem sikerül nekik, és nem hárítják másra a felelősséget, hanem készek vállalni hibáik következményeit. Az ilyen ritka személyiségeket sokféle hajtóerő ösztönözheti; egyaránt megtalálhatóak közöttük az őszinteség talpig becsületes megszállottjai és a hidegvérű, minden erkölcsöt lenéző cinikusok. Általában ezen a ponton szokás megvonni a határvonalat a jó és a gonosz, e két, alapjában véve tartalmatlan morális kategória között; pedig az igazi mezsgye egészen máshol húzódik, és nem filozófia kérdése - a gyönge és az erős jellemű embereket választja el.
Szerintem hülye vagy.
Vízpumpa fogóval?
Szerintem te pedig egy ostoba kretén pojácabáró!
Miért kéne? Én tudok viselkedni! Nem hiába etiket tanár vagyok!
Ez szép!
Nem vagy értékes.
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van
Szerintem hülye vagy.
És akkor veled mi legyen , letépkedjék a körmeidet !?
Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes.
A gondolkodás nélküli vélemény a legőszintébb.
Nem vagy sikeres.
Nem, azért vagyok sikeres!
Ilyenért kéne! Mert széthúzod a falat!
Így van. a lényeg nekem teccik érteni!
Ő jobban írta ez túl ömlesztett!
Nem tudsz gondolkodni.
Moderátor vagy? tiltasz egy hétre az üzike falról?
Nem vagyunk hangyák!