Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dingó, neked életet kellene venni, nem motort
Nálam már szombat van!
Nekem miért nem adtok motorvásárlási tanácsot? Én legalább vennék is, nem úgy mint ez a ....
Az egy dolog! Orbit is az volt!
Kit érdekel?
Péntek van, még szórakozok picit, aztán léptem, verseny van holnaptól.
Komolytalan vagy mint öreglegèny a kupiban.
Az apránként gatyába rázandó motor kerül végül a legtöbbe, inkább gyűjtök még, 2 év kihagyás nem is igazi kihagyás.
Akkor vegyük egymást kölcsönösen nem komolyan.
Vedd meg az ST2őt kicsi pèzèr azt apránkènt gatyába rázod azt csöröghet a kígyó...
Téged mégiscsak, pedig nem neked írtam!
Én, a te fajtádat?
Azért az évszázad vicce vagy.
Enyém az 5.-ös pártkönyv.
Te kedveled a fajtánkat fityiszes!
Kit érdekel?
Fehér vagyok!
Még jó, végre egy téma amivel lehet piszkálni
Amióta Gergő dolgozik, csak Clam maradt, ő meg unalmas.
Azt is te állítottad hogy egy szezont sem lehet kihagyni.
Tök jó traffipax:
Újrakezedek kúrni! De kuttúrrátt vótam!
Te csak ne vigyorogjál!
Èn jól szórakozok.
Mészároslőrincpribék,mit vártál tőle.

Bazmeg te olyan sötét vagy, mint a belső zseb
Amúgy feltétlen haromvezetékes jeladó kell?
Kérlek, én meg nem hiszek abban, hogy egy fórumon köteles vagyok egy "szimpatikus" adatlapot csinálni, hogy ezáltal komolyan vegyen bárki is. Bogyó bá, beszéltünk mi itt már erről-arról, előzményektől függetlenül nem érdekel sem a 32 év kihagyásod, sem az, hogy könnyen lehet, bennem van a több lemotorozott km, még ha kisebb gépekkel is, mint az 500-asod, mert nem eszerint veszek bárkit is komolyan. Ha komolyan beszélgetünk itt, akkor komolyan is veszem az adott mondandót, adatlap függetlenül.
Sőt, abban sem hiszek, hogy most lefrissítem az adatlapom és majd leakadsz a témáról.
Ráadásul egy korosztály sem vagyunk, én most indítom be az életem, te már a delelőn, a megoldott dolgokkal a hátad mögött vagy, igazából nincs is miről beszélnünk, a helyedben én sem vennék komolyan egy 20 évvel fiatalabb arcot.