Kérlek, én meg nem hiszek abban, hogy egy fórumon köteles vagyok egy "szimpatikus" adatlapot csinálni, hogy ezáltal komolyan vegyen bárki is. Bogyó bá, beszéltünk mi itt már erről-arról, előzményektől függetlenül nem érdekel sem a 32 év kihagyásod, sem az, hogy könnyen lehet, bennem van a több lemotorozott km, még ha kisebb gépekkel is, mint az 500-asod, mert nem eszerint veszek bárkit is komolyan. Ha komolyan beszélgetünk itt, akkor komolyan is veszem az adott mondandót, adatlap függetlenül.
Sőt, abban sem hiszek, hogy most lefrissítem az adatlapom és majd leakadsz a témáról.
Ráadásul egy korosztály sem vagyunk, én most indítom be az életem, te már a delelőn, a megoldott dolgokkal a hátad mögött vagy, igazából nincs is miről beszélnünk, a helyedben én sem vennék komolyan egy 20 évvel fiatalabb arcot.
Azért az évszázad vicce vagy.
Enyém az 5.-ös pártkönyv.
Amióta Gergő dolgozik, csak Clam maradt, ő meg unalmas.
Bazmeg te olyan sötét vagy, mint a belső zseb
Sőt, abban sem hiszek, hogy most lefrissítem az adatlapom és majd leakadsz a témáról.
Ráadásul egy korosztály sem vagyunk, én most indítom be az életem, te már a delelőn, a megoldott dolgokkal a hátad mögött vagy, igazából nincs is miről beszélnünk, a helyedben én sem vennék komolyan egy 20 évvel fiatalabb arcot.