Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fingja nincs semmiröl olyan sötét, csak K5 ezer meg számitógép..........Bár másnál már alap régóta, de neki most nyilt ki a világ :))
Ez is citatum,eszméletlen.
Isten örizz hogy barátod legyek, annak meg igazán örülnöd kellene hogy valaki egyáltalán hozzád szól itt:))
Az egészséges étkezés, az egy rémálom. Nem is gyakorlom, bár igény - az orvostudomány részéről - lenne rá. Eltekintve attól az elkedvetlenítő dologtól, hogy nem tudok főzni, elég tehetséges evő vagyok. A fesztávom a pacaltól a homárig terjed. Semmi nem idegen tőlem, ami jó.
Kifordítva mindenki rózsaszín.
Vedd már be a gyógyszereidet.
Mindannyian egyszerre vagyunk ostobák és okosak. Butaság nélkül nem létezne az értelem.
Ez mondjuk elég homár ha vissza olvasod...
Mondom, olyan mint az idézetes ribik, szerintem rózsaszín felsője is van.
Sokkal... okosabban tennéd, ha nem barátkoznál velem. De már belefáradtam, hogy megpróbáljam magamat távol tartani tőled.
Eddig se vontam kétségbe hogy kibaszott okos vagy, mert a legbölcsebb cimet már elnyerted, bár erősen plágium gyanus.
Nem baj! Elnézem neki! Nem tehet róla!
Megtörted?
Igaz mert má szemüveg kell lassan.
Mondjuk több van mint neked ez biztos!
No, mi szag gyötör, amit meg kell szagérteni?
az irigységtől már nem látsz, az a baj veled
Te vagy a piacszagértő? Mer szagérteni kellene...
A gyari gumi van rajta de amugy tok fasza. Amikor mentem vele 3 eve , elfelejtettem ezt es feher aszfalton labtartoig tettem... Nem csuszott meg.
Bar teny, hogy a sufni aljaban vaksotetben volt tarolva sok sok evig...... Most itt van a garazsunkba.
Ez adta!
Azokbammeg, azok:)))))
Különösen a szellemi képességedre:)))
neeeeeeeeeeeeeeeeem
Legalább bringával gyere.
Vagy siklóernyővel.
Mit szabályozni? Nincs testvérem!
Miért? Szerény vagyok! Nem is menőzök a cuccaimmal. Így is irigyek vagytok.