Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Lamborghini-t.
Nem, mert könyékig szoktam!
Nem tudtam, hogy nem ismered a labtartoig dontes fogalmat. Ez nem az elesest jelenti
Semmit nem vesztettél, ha az ember nem szellemül át ezekhez a kövületekhez, akkor reálisan nézve lomhák, gyengék és még csak nem is szépek.
Mert aszfaltig tetted, azt írtad.
Még vasedeny se volt,ki is maradt a szocimotor.
Miert tortem volna meg?
Kiskőrös iparcikk áruház...ott ln is nézegettem néha-néha
Szinte lehetetlen volt ezekhez újonnan hozzájutni
10+ éve valami falunapon volt motoros összeröffenés
Volt pár sportgép ami olyan kicsi volt hogy álló helyben szinte leért volna a térdem
Még a gyerek rá is kérdezett hogy ezek gyerekmotorok-e
emlékszem, amikor a vasedény előtt állva a kirakatba csodáltuk ezeket a vasakat, arról álmodva, hogy egyszer lesz egy ilyen....
Huppantsd rá a habtested az MZ-mre, átállítom 2 személyesre a hátsó teleszkópokat, hogy ne üljön meg a gép!
hála Istennek nem..... nincs ilyen motorom, nem is volt soha, nem is lesz. csodásan néznék ki rajta, mint yeti a triciklin a hónom alá csapva tudnék sétálni vele, viszont így nem kellene otthagynom sehol
Nem sírtam! Lamboztam!
Majom vagy?
nem is vinném magammal sehova.... amikor ti még itt sírtatok, hogy szar idő van én már kint motoroztam a 20 fokos tavaszban... asszem veszek is egy futót
az vazze.... mint majom a köszörűkövön
Nem kell hozzá utánfutó se!
A legjobb motor a világon!
Ugorjunk oda, amikor még csecsemő voltál, és csak bébiételt ettél. Odabotorkálsz a dohányzóasztalhoz. Két lábon állsz, és tovább kell totyognod azokon a virslikre emlékeztető lábacskákon, különben eltaknyolsz. Aztán végre megérkezel, és csúnyán beütöd a nagy, puha csecsemőfejedet a dohányzóasztal hegyes sarkába. Lehuppansz a földre, és láss csodát, fáj. Nem történik semmi katasztrófa, amíg rohanva meg nem érkezik anyu és apu. Jaj, szegénykém, ó, mi történt a buksiddal? És csak ekkor sírod el magad.
ez a k5 ezer vmi gyerekbicikli, vagy mi a f@sz?
A könyv akkor is könyv lesz, ha annyi gondolat sincs benne, mint egy elillanó lepkefingban. Ez pedig kérdéseket vet fel.
Az élet rövid ahhoz, hogy dühös legyél a barátodra.
Clam,nem most kezdte,Talán kétéve kattant be.
Na megyek dolgomra, addig szenvedjetek a legokosabb bölccsel:)))
Virsli azért lecsúszik?