Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Zolinak, mert már hiányolt ehhez hasonlót a falon. Mivel győri vagyok ezért van sok értelme mondjuk pl. rákosborzasztóalsóról időjárás jelentést linkelnyi.
Kinek linkelted be a győri időjárást?
Helló Pityu! Ébresztő!

Kellet neked idöt josólni
Pukaggyá+fele le vagyok szedálva
Ezt nem érted
Fogd má meg a vasmacska végét
Kit mit mért hová merre minek szevasz
Tán meghívtad?
má olyan nyugivót.
"Hideg szél fúj Édesanyám, b*szhatja a kendőjét!"
Időjárásjelentés?
Mindig ugy motoroztam a melegben hogy zsebek nyitv, nadraggal nem zipzaroztam ossze, mellkozepig huztam csak fel, kezemnel csak becsatoltam. Alaoltozovel 40fokban mindent be kellett huzzak mert faztam. Volt hogy fák alatt ucsorogve alldogaltunk es fel kellett teyem a hatamra a felsomet, pedig arnyekban is 30fok folott volt. Csak kell hozza ugye hogy izzadjon kicsit az ember, maskepp nem mukodik a ruha.
Egy jo minosegu alaoltozo eleg sokat tud dobni a komforterzeten.
Az egesz tavalyi szezont 40 fokban a varosban kozlekedve full borben nyomtam vegig, HH Dry alaoltozovel. Mindig csak akkor ereztem, hogy k.rvara melegem van, amikor leszalltam a motorrol es mondjuk besetaltam a melohelyre, vagy a garazsbol a kecoba.
nekem van textil motoros gatyám+kabátom onnan bár nem sokat használom de 2010 óta még egyben vannak
a kabát még egész jó állapot, a nadrág azért már nem egyszer szakadt, de nem a gyártó miatt
a kesztű ami fura, már bánom hogy a "jóból" nem vettem 5-6 párat, kitartana 20 évig
Nem azt mondom hogy az élvonal,csak azt hogy egy bőrgatyát 24000.-ért adnak egy bőrkabátot meg 36900.-ért,és ezek a legdrágábbak.
Persze meg kell nézni milyen valójában mert lehet hogy annyit sem ér,de még ha 2-3 évig tart akkor is jó ezen az áron.
Köszönöm a tippet róluk még nem hallottam korábban. Az biztos hogy akármit is veszek elmegyek és átnézem hogy miért adok pénzt. Ilyen dolgokat nem vagyok hajlandó a netről próba nélkül megvenni.
Jó reggelit mindenkiNET...
Mofaker cuccok elég változatos minőségű
Volt olyan kesztyű ami évekig ment de volt ami 2 út
Ha alsopolcos cuccokra gondolsz mindenkepp nezz ra a Mofaker cuccaira.Minosegben kb shoxos de kifejezetten olcsobb.
Melegben is hordom egy polóval alatta. Szellőzést úgy oldom meg,hogy a kabátujj zipzárját nem húzom be, valaminta kabát zipzár csak mellközépig van felhúzva.
Nagyon elviselhetetlen, kell venni forcefield alá öltözőt és még a 40 fokban is tudsz fázni...
Valakinek van tapasztalata a shark race r pro-val? Angliából jó áron lehetne kapni
Nyáron, 30 fokban mennyire elviselhetetlen? A Manx volt a másik tippem a cordura helyett, de nem mertem belevágni a dologba. (A régi, szellőzők nélküli kabátomban is megpusztulok kánikulában...)
Köszönöm a véleményeket. Az már körvonalazódik bennem hogy érdemes lesz elgurulni Fehérvárra körülnézni de azért vegyesek a tapasztalatok szóval érdemes nyitott szemmel végig nézni hol indulhat esetleg majd el a varrás vagy más.