Korosztályos probléma, hogy a mai huszonéveseknek megmagyarázhatatlan mértékben áll rendelkezésre önbizalom érthetetlenül gyenge produkció után is. A kritizálásomnak EZ az egyik oka. Hogy - ahogyan az élet egyéb területén sem, így a motorozásban se - nem látom, hogy valaki tényleg jól csinálná azt amit csinál. A tag, a feltöltő, a hozzászóló, a motorozó a legkevésbé sem igényes arra amit csinál. Leszarja, hogy nem látni, hogy nem értelmes, hogy bénázik, ő feltölti. Ha leszólják, akkor meg visít, adminhoz, ombudsmanhoz - szerintem némelyik lélekcsiszárhoz is - fordul. Főleg nem érdekli az, hogy produktum esetleg nem harmonizál az oldal vagy a felület eredeti céljaival. Mert neki fontos hogy megmutassa a béna kis szarakodását, amiről meg van győződve, hogy marha jó, de nem érdekli, hogy ez nagy számban azt fogja eredményezni, hogy mi együtt komplette utolsó senkik leszünk a világban a "motorozás" témájában. Nem előre visszik a szekeret, hanem hátra. Nem tanulnak a jobbaktól, hanem vitatkoznak velük. Aztán telnek az évek és ma ott a cikkhalmaz. 12 jelenik meg egyszerre a főoldalon. A jelenlegi 12-ből pontosan egynek sincs semmi köze se a sportmotorozáshoz, se a motorsporthoz, a felének a motorozáshoz sincs.
Fo kritizalo?
Az inkabb capa lenne.
En csak megjegyeztem hogy nem kene feszbuk szinten orulni egy kipufogonak mer jujj de szip,ugyanez igaz egy csizma,sisak,johogynem mar kiposztolsz egy alsogatyacseret.
Szakmai szemmel?Mikor lettel szakmai?
DDT mondata a legjobban egyikteknek sincs lovese a palyazasro, en ezt elismere, tenyleg semmit nem tudok rola te meg mentel 4 palyanapot es mar a profi ligaban dongeted a melled.
Igazából 2 percbe majdnem belefértél, végignéztem, kíváncsi voltam mit tud a fő kritizálóm.
De persze lehet, csak olyan szájából, mint Te, inkább fikázás mint kritizálás. Én nem is kritizáltalak egyszer sem sztem, te jöttél a kipufogóval, aztán a jolly joker elcsúszással, sőt előtte hogy szakmai szemmel miért is estem el. Aztán láttam, hogy mégis mit tud a pályán aki ilyen nagy hévvel kritizál. Na azóta csak mosolygok rajtad.
Biztos nincs nagyobb öröme az életben, engem meg túlzottan nem zavar, hogy egy 2 perc alatt eringen körbeérő ember fikázza a motorozásomat :) Zoli dobd be magad, mert kevés lesz ide :)
Csak szimplan mondom kb clam ertelmes galeriai.
Nem az MMM meg a tobbi szivatasai.
De nyugodtan attol meg csinalhatsz a yoshimura kipufogonak egy feszbuk profilt is.Csak nem nezem meg.
Kineznem beloled.
Naaa, azért Zolinál vannak felettébb érdekes túrázós videók... :) mondjuk egyiknél se éreztem késztetést, hogy lefikázzam, pedig elhiheted nem nyűgöz le 10 percnyi lassú gurulgatás (bár a táj szép, az tény). Vicc, hogy egy közösségi motoros oldalon vkit zavar, hogy a felhasználók megosztják a motorjaikról a képet, vagy ha épp új ruhát, csizmát, stb-t vettek. Nem mondom, hogy ott kell ujjongani, de tovább lehet lapozni ha nem érdekli.
Az inkabb capa lenne.
En csak megjegyeztem hogy nem kene feszbuk szinten orulni egy kipufogonak mer jujj de szip,ugyanez igaz egy csizma,sisak,johogynem mar kiposztolsz egy alsogatyacseret.
Szakmai szemmel?Mikor lettel szakmai?
DDT mondata a legjobban egyikteknek sincs lovese a palyazasro, en ezt elismere, tenyleg semmit nem tudok rola te meg mentel 4 palyanapot es mar a profi ligaban dongeted a melled.
De persze lehet, csak olyan szájából, mint Te, inkább fikázás mint kritizálás. Én nem is kritizáltalak egyszer sem sztem, te jöttél a kipufogóval, aztán a jolly joker elcsúszással, sőt előtte hogy szakmai szemmel miért is estem el. Aztán láttam, hogy mégis mit tud a pályán aki ilyen nagy hévvel kritizál. Na azóta csak mosolygok rajtad.
Problema?
Kritizalni lehet.Feltetted es nyilvanos.Vagy neked lehet nekem nem?
En se tettem fel '12 ota semmit.
Ezek is csak azert vannak fenn mert kinyiffant a regi vinyo es nincs masolatom belole.
Ez eredmeny tenyleg.
Nem az MMM meg a tobbi szivatasai.
De nyugodtan attol meg csinalhatsz a yoshimura kipufogonak egy feszbuk profilt is.Csak nem nezem meg.
Kineznem beloled.
Elvagyveszve.
Igaz még egyik se (clam kivétel) rakott fel értelmes videót vagy galerit.