Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak te akarod mindig az utolsot bofogni mi?
Hagyd ra mindent leszar kozben mindenhez hozza kell bofognie vmi kurva okosat zolinak
Nem faj semmi.
Leszarom mit csinalsz.
Majd ha valamit 3 honapnal tovabb csinalsz vegig szolj.
Egyszer sarga sv,egyszer fzs1000 egyszer cross maskor turamotor.
Ha felnottel mamakedvenc oriasbebibol emberszamba is veszlek.
Pl. DownloadHelper plugin for any böngésző.
Faj az igazsag ? Sajnallak. Gondolkodj kicsit
A szinvonal nagyon lent van, es ez csak egyre rosszabb lesz. Nem csak itt...
Kezdem erteni a 660 embert mert hiv farok levinek.
Az vagy.
Ja és tényleg egyedül szeretek motorozni, nem értem ez miért hihetetlen.
Volt mit visszaolvasni. A cikkek...a mai napig nem volt cikk az új Gixxerről a sportmotor.hu-n.
Az olyan lényegtelen sorozatokról, mint a BSB, IDM, MotoAmerica, RoadRace, Endurance nincs olyan motoros oldal, ami beszámolna, vagy ha igen elintézik 2 mondattal. Tudom, hogy keveseket érdekel, mert az ezt kaptam a Jézuskától csak jobb és informatívabb, de ha már sportmotor.hu...
A tiltás óta pedig a számomra értékesebb/jobb galériákat meghagyom magamnak, ezért nincsenek veteránok és a múlt/jelen nagy versenyzőiről galériák.
van ott tobb is inkabb mond hogy kell es,mar sikalom is oket nehogy bassza a csoret olinak.
Mert nekem a motorozás szól a motorozásról, nem pedig a feltöltés. A feltöltés a feltöltésről szól és amikor ezt teszem, akkor gondosan ügyelek arra, hogy erős képanyagot tegyek fel. Így fordulhatott elő pl. az, hogy pár éve csak egy videót tettem fel, de az az egy benne volt az év végi válogatásban. Az eredmény szempontjából teljesen érdektelen, hogy nem én szerepelek rajta, ettől még a videó jó volt. Ha én lettem volna az alany, akkor nem lehetett volna elég jó. Azzal nem rontanám a színvonalat - mert másokkal ellentétben nem egy hivalkodó pojácabáró vagyok.
Neked a legjobb. Amíg csak motorozni jár ki az ember addig nincs baj.
Ezzel teljesen egyet ertek. De te is mindig csak meselsz de nem lattunk meg semmit rolad :D
Te meg minden topicba beirod hogy milyen nehez neked mert azt a szart szogeled, honapokig egy feloras munkat. Okosan tudsz papolni hogy milyen zavaro ez, kozben te meginkabb azt csinalod amit lefikazol.
Te iq huszar. Ott sem szolt senki hozzad, te kezdtel okoskodi, hat senki nem kert ra hogy pofazzal oda.
Zavar teged ha hozzaszol valamihez ? Szeremes vagy ? Idiota.
Folytatódik a cikk orgia! De legalább megint nevettem - nem is értem, hogy ez a poén hogyhogy nem nekem jutott eszembe! Pedig tényleg! Az olaszos lendület a robogókat jelenti!
Hosszúk írására ott van nekünk ddt500!
A ddt500 meg egy pszichoanalitikus. De jól nyomja!
alkoholista vagy búvár...? azt viszont látom,hogy öregszel....1re rövidebbeket írsz
Egy állat
Én 2007-ben voltam először pályán és azóta az évi egy megvolt (több is - hú de sok! :D). Idén és 10 év múlva is ki fogok menni és akkor is, most is, 10 év múlva is le fogom előzni az éppen aznap kilátogató közönség 85%-át, a második körben is, meg az utolsóban is. Már kopott volt a térdkoptatóm, mikor először oda mentem de azóta is csak a másodikat fogyasztom. Első napon is szóltak, hogy túl veszélyesen megyek (másokra) az utolsón is szóltak. Minden alkalommal többször is elhagytam a pályát, de még sohasem estem el. Nemhogy 10 milliókat nem költöttem erre, hanem annyira nem érdekelt a köridő, hogy egyszer sem mértem. Igaz a guminyomást se. Nem szerszámokat vittem magammal, hanem szendvicset. Nem tréleren mentem, hanem oda motoroztam és haza is mentem. Este elmentem pincebuliba beb...ni, vagy bányatóra fürdeni. Én mi vagyok?
Na akkor egy kis szentbeszéd.
Egyikőtöket sem ismerem személyesen ezért teljesen pártatlan vagyok.
VR46 kérdezett tegnap a tapasztalatról. Ki a tapasztalt pályázó? Akkor nagyjából leírtam nem teszem meg még egyszer. Magamat tapasztalt pályamotorosnak tartom. Tudom mit csinálok, tudom miért vagyok lassú, tudom, hogy sosem leszek igazán gyors. De azt is tudom, hogy fogok még gyorsulni.
Tehát mindezt amit most előadok a 10 éves és kb. 120-140 pályanapos tapasztalatomra alapozom.
Ti a két véglet vagytok pályamotoros szempontból. Gyanítom legfőképp a korotok miatt.
Zoli te vagy a szuper óvatos, mondhatni pesszimista pályázó. Miben nyilvánul ez meg? Még el sem kezdted de már: "Jó az utcai gumi mert béna vagyok. Csak kipróbálom mert béna vagyok. Nem kell gumimelegítő mert kár belém. Úgy is lassú leszek stb. "
Így nem lehet hozzáállni. Ki kell tűzni egy célt. Leginkább azt, hogy jól fogod érezni magad. De a térd letétele elég inspiráló szokott lenni.
Kis elszántságot mutathatnál.

Oliver a másik véglet. Jellegzetes rátalálás a pályázásra. 22 éves, Ő most megmutatja, ide neki az elefántot is!
Miben nyilvánul meg? Jellegzetes adatlap, jellegzetes mondatokkal. Vannak akik a legjobb köridőt pályanapokra is lebontják.
"Első pályanap 2:17, második 2:15, forgalomban 2:12." Hogy mindenki lássa mennyire gyorsan fejlődik, milyen tehetséges is ő!
Holott az, hogy az első pályanapon mennyit mész csak egy dologtól függ. Mennyit vállalsz be?
Minél többet, annál gyorsabb leszel, és annál nagyobb hülyeséget csinálsz. Mivel nem tudod mit csinálsz!

Egyben vagyok 99%-ig biztos. 5 év múlva egyikőtök sem fog pályázni. Ezt a tapasztalat mondatja velem. Akikkel én elkezdtem már sehol nincsenek. Abból az eresztésből jó ha 4-5-en maradtak. Sőt akik 5 évvel utánam kezdtek pályázni már azok is abbahagyták.
Túl sok esés, túl sok pénz, túl kevés boldogság.

Hogy lehet ezt elkerülni? Már most ki kell tűzni reális célokat évekre előre. Mit akarok idén, jövőre, 3 év múlva.
A legfontosabb: Akarok-e köridőt mérni?
Mert ez az ami kinyírja a pályázókat. Amikor nem javul a köridő. Összeszarja magát az erőlködéstől, lecserél mindent, elkölt milliókat, TÍZMILLIÓKAT!, esik akkorákat, hogy újra kell aszfaltozni a ringet, és még sem javul a köridő.
Ekkor már csak az indok kell a feladáshoz.
Ne mérjetek köridőt csak ha olyan elszántak vagytok, hogy kibírtok 1-2-3 év egy helyben topogást is. Ne akarj pályázni, ha az első ambulancián ébredés hazavág.

Tudjátok, hogy mibe vágtok bele. Még egyszer mondom. El nem tudjátok képzelni hány ember tűnt már el innen. Olyan emberek akik meghatározó elemei voltak a pályamotoros közösségnek.
Szóval csak ésszel.
Leszedtem Neked mind a négy country-balladádat. CD-n jó lesz? Inkább elküldöm, csak töröld le.
Szerinted nalam mikor okoz torest hogy ugy veled jobb vagy nalam?
De te felszivod magad mint a mezei beka ha nem nyalnak neked?
Ez tenyleg generacio gond lehet ha nincs meg a like adagod minden napra.
A kulonbseg hogy engem hidegen hagy ha valakinek nem tetszik,te meg befeszulsz ha spec en nem repesek a kipufogo nugodnek.
A nagy orulesemben tanulj meg olvasni, te irtad szakmai szemmel 10 sorben h en miert estem el amugy meg orulhessek mar neki, nem anyuciektol kaptam. Szerencsere volt meg egy rakat ember akik velem orultek, az ilyen noname fikazok csak itt voltak (vagyis volt) jelen
En is elismertem h nem tudok sokat, de nalad ugy neztem vmivel tobbet meg sem jutna eszembe kritizalni ha latnam a videodat, de hat nalad ez betegseg :)