De most megint mit akarsz bizonygatni ? A sárga sv-t kerestem sokáig, vettem egy hornetet és utána az ezrest. Ebben mi a felkavaró ? Az hogy nem 2 évig vártam a megfelelő cbr-re? vagy az hogy nem írtam be 5 topicba hogy nem jó a töltésem? Esetleg az hogy le tudok festeni egy lengővillát anélkül hogy 5 topicba beírom? Soroljam még?
Álmaim motorját megvettem 2011-ben.
Akkor még talán a sárga sv-szappanopera meg sem volt kezdve.
Aztán rá félév nyögdécselés után lett egy hornet.
Majd még egy-két év nyögdécselés és van sv,ami megint csak nyögdécselés és 600-ért patika fz1000.
Megint nem gondolod át mit beszélsz. Előző szezonra akartál már venni pályamotort de a töltésproblémára hivatkozva nem vettél. Én vettem egy hornetet utána egy sv-t. Míg Te megvetted álmaid motorját.
És az ő hozzászólása pedig olyan sértő volt hogy te késztetést éreztél arra, hogy reagálj rá.... Nevetséges vagy. De amint lesz ki időm visszakeresgélem és kifényképezem azokat amikor te egy normális hangvételre felháborodva és szidkolózva válaszolsz :)
Enged el a próbálkozásodat :) Én sokáig kerestem sv-t de nem találtam, cserébe nem fostam tele 5 topicot azzal hogy vettem egy szart amit próbálok szögelni, és mekkora nehézség egy hátsóvilla lefestése vagy egy csapágy vétele. A felniről és a gumiról nem is beszélve. A generátor próblémáidról meg pláne nem beszélve. Volt még itt galambház és hasonlók. Úgyhogy Te légyszives ne okoskodj bele abba hogy miért van szó arról hogy az Olivér vett egy kipufogót a motorjára. vagy lehet csak irigy vagy mert Te nem találtál anno Arrow dobot a motorodra megfizethető áron ...
Jut eszembe, többször megpróbáltam egy japán triál versenyről készült felvétel feltöltését most a télidőben. Sajnos nem sikerült egyszer sem. Van valami korláta a feltölthetőségnek?
Semmivel sem különb nálam.
Akkor még talán a sárga sv-szappanopera meg sem volt kezdve.
Aztán rá félév nyögdécselés után lett egy hornet.
Majd még egy-két év nyögdécselés és van sv,ami megint csak nyögdécselés és 600-ért patika fz1000.
Esetleg a ross scifiben aki elismétli mit mond a computer?