Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használ valamelyikőtök Shox márkájú dzsekit vagy motoros nadrágot ? Eddig csak egy véleményt kaptam ami nem negatív volt de az is csak nadrágról. Érdekelne több is mert az idei Shox katalógusban van nem is egy ilyen márkájú 20-30E forint közötti dzseki is ami jó lehet nekem a hosszított túra kabát kiváltására. Szóval vélemény tapasztalat valakinek ? (arról nem is beszélve hogy ennyiért a többi kabátot maximum csak 1-2 percre megmutatják.)

Jah és ha lehet kihagynám a "Csak a bőr kezeslábas való motorra" meg a "Miért nem inkább boxerben motorozol" köröket.

Köszi előre is
Netharchoz csak két netbohóc kell.
Legyen kettő, hogy meg ne fázzon!
Őszre...
20 fok folottre egy teli alaoltozo?
Te tudod...
Nem. Már ősszel is hideg, idén valószínűleg veszek egy téli aláöltözőt, kipróbálom milyen.
Ja, abban a buliban benne sem voltam.
20 fok kell, az alatt hülyeség, persze sokaknál ez menő. Nem most nem azokról beszélek, akiknek a munkája miatt kell, mielőtt valamelyik okos beszólna.
Az van nekem is. Hideg ellen nem ved
Helly Hansen...
Harc? Ahhoz kellenének ellenfelek? Most az a pár kis ratyi nem ellenfél. Udvari bohócnak persze jók.
Csak azert kerdeztem, mert visszaolvasva az utolso X oldal elegge f.szmeregetesbe ment at
Amugy perforalt borruham van es a seggem is befagyna.
Nylonmotoros vagyok, de nekem kell minimum 15 fok - es meg akkor is lehet, hogy utana fajna a terdem
Ifás trikónál nincs is jobb!
Nekem nem muszáj menni, így kihagyom.
Vagy netharcol.
Kb 9-12 perc mire beérek.Azt kibirom.
A láb,kéz ami fázik a többi csak nem kellemes,de a legnagyobb gond hogy mislenygumiembernek öltözve nem élvezet az egész.Oszt ennyi.
Mentem anno tükörjégen meg hóban is.
Az se volt jó.
Ja igen még az is, nekem nyári aláöltözőm van. Tehát amíg tartósan nem lesz 20°C, addig GP Pilot más országokban motorozik.
Na ugye.
Még aláöltözővel sincs jó idő.
Csak a kabát.
De hideg bazz,ilyenkor fel se veszem.Van cordura,bár abban is fázom.
Gondolom nem full perforált ruhád, csizmád és kesztyűd van... Aki szerint abban sincs hideg az hülye.
Én ugyan nem.
De hideg nincs,ha nem esne mehetnék.
És az új gumi se került még fel.
Mondjuk nekem azis 3 hónapba telik hogy betegyem az akkut szal ráérek.
Inkább ugrándozok egy kis cicaharcért az üzenőfalra.
Te is igazi motoros vagy akkor? Aki ilyen időben is kihozza a mocit.
Áh.
Hideg van még.