Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzem tasit fészbúkon? Mi vagyok én, elítélt?
Nezd a tasi szerelos videoit a feszbukon.
Amugy miota se friss video se friss galeria nincs kinn a fo forum oldalon ra se nezek egyikre se.
De legalabb nem latom a sok uj motorom,kipufogom,segitsetek dolgot.
Évek óta ez az oldal legértékesebb szolgáltatása. Legalábbis sokkal szórakoztatóbb, mint a kutyának való gané túrafelszerelés tesztek, a láncolajzó téma, vagy megfejteni, amit taschner leír. Galériát csak Clam miatt nézek, videót meg már felesleges. Informálódni egyre kevésbbé, röhögni annál inkább lehet.
Vágj ki a gumiból
Betegseg vagy lustasag?

En mericskeltem,necces hogy befer egy nagyobb felni.
a gumi lehet eleri a lancot.
Az egyik velelmez valami verig sertest es beszol ordenarnem mer ugy felhuzza magat hogy uti otthon a billentxuket,a masik meg csakazeris huzza emez fejet es szivatja.Egykutya mind.
Fasza musor.
amugy jo is lehet,idotoltesnek.
Az egyik velelmez valami verig sertest es beszol ordenarnem mer ugy felhuzza magat hogy uti otthon a billentxuket,a masik meg csakazeris huzza emez fejet es szivatja.Egykutya mind.
Fasza musor.
amugy jo is lehet,idotoltesnek.
Én csak szórakoztatom magam, nincs jobb dolgom. Ágyban döglök.
ez egy fajta dühöngő
Mar megint netes cicaharc,latom raertek.
Én sem fogom venni a fáradtságot, hogy megmutassam, de biztosíthatlak, hogy az első emlékem rólad az, hogy elkezdtél ordenáré stílusban személyeskedni velem és elküldtél anyámba. Ami nem gond, mert ne érdekes amit írsz, csak jeleztem, hogy eléggé egyedül vagy azzal a meglátásoddal, hogy nem te kezdted. Több esetre is felkaptam a fejem, amikor durván odaszóltál valakinek, aki korábban nem tett hasonlót veled szemben, vagy legelábbis az nem tűnt fel, mert nem ütötte meg a durvaság vagy obszcenitás olyan szintjét amit te sűrűn megengedsz magadnak.
Az előbb értem vissza , remek az idő, sajnos el fog romlani. Találkoztam motorosokkal is , no meg rendőrök is több helyen kint voltak. Őket nem annyira hiányoltam.
Ami biztos: 21-én tavaszi nap-éj egyenlőség!!!! A rigó szerda óta annyira fújja a tavasz-hívó nótát , hogy dülled a segge!
Azért köztetek van egy kis különbség,és a Te javadra.Ő,annyira anonim,hogy szerintem már a saját nevét sem tudja.Anno egyszer motorozásra invitáltam,akkor is csak terelt,hogy Ő kizárólag egyedül szeret motorozni Bár,ezzel leginkább magának hazudik!
Aranyapám,húzd ki a seggéből a nyelvedet!Mutasd már meg,hogy melyik galériánál kezdtem el a szapulást?Volt egy busás galéria,ahol szintén nem Én kezdtem,de Te csak nyomtad a faszságodat.

Én sem reagálnék rá,ha befejezné,de neki mindig szúrja valami a szemét!Ha,valaki vesz egy kipufogót,Ő máris célozgat valakire,ha valaki vesz egy bőrruhát,Ő ott van,és kezdi a szardobálást.
Az iqrol neked felesleges beszelni mert nem tudod mi az. Itt aki nem lat tovabb az orranal az te vagy. Minden galeria ala mesz szidkolozni, ide josz szidkolodsz.
Oliver le tudta szarni az egeszet es normalis, akkor o is egy buta ember szerinted? Szerintem csak intelogensebb sokkal mint te :)
-1 nem (valamelyik)
Igen, lehet. De ez mért baj? Képzeld, én is egy ember vagyok, nem pedig egy cápa és meggyőződésem, hogy Te sem Valentino Rossi vagy. Pl. azt állítom, hogy nem hordok szakállat. Lehet, hogy hazudok és nem hordok. De milyen jelentősége van ennek? Mert szerintem semmilyen.

Szóval szerinted anonim hozzászólásoknál a hazugság hogy értelmezhető? Mert szerintem sehogy.
Engem nem talál be,ne örülj Minden hazugság,amit magáról állít!
Én csak azt veszem észre, hogy nevetek, amikor betalál Téged egy szivattyúval. Ez már hazugság?
Te,úgy értelmezed,ahogy akarod!Aki,tovább lát az orránál,annak nem kell magyarázni,hogy mit miért csinál a kedves pilot!
A 150 lovuk a mai Moto3-as mozgékonysággal sok mindenre elég volt. A gumi fejlesztés az, ami szerintem döntő. Nagyon jó lenne ha egyszer lehetne itthon MotoGP futam.
Hazugság? Ezt Te hogy tudod értelmezni?
IQ-ról Te ne oszd itt az észt!Teljesen mindegy,hogy kinek a nevét említi,vagy,hogy kire célozgat!Nektek,bejön az a "stílus",amit camilla képvisel,és be is nyelitek a sok hazugságait!
Nagyon csendben vannak, biztos romantikáznak.
Nem latom hogy barki is a nevedet emlitette volna...
Az Oliver miert tudta abbahagyni es miert tud normalisan beszelni ? Lehet hogy ez csak iq kerdese ?