Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

? Mit nem értesz?
?
Erről is jöhet galéria! Legalább bizonyítod, hogy a tied.
Jöhet kép!
De ők legalább nem ratyisággal telepakolt motorokkal mentek.
90-be jó ha 150 lóerősek voltak a GP500-ok. Ma egy jó IDM-es masina 220-230 paci. De elég lenne a 26 év gumifejlesztés is. Szerintem sehol nem lennének a mai IDM-ben. Ahhoz legalább 2001-es motorok/gumik kellenének.
Meg nem tartunk ott,lehet elmegyek inkabb fagyizni.
Kevesebbnek gondoltam, de valóban. 413 méterrel hosszabb ma. Az 10%, tehát az ő idejük kb. a mai IDM idkőknek felelne meg, vagy még rosszabb is lenne. Fejlődtünk. Mármint nem én, hanem Pedrosa, meg Zoli32.
Itt egy kép a mocirol ha valakinek igy ismerős lenne
Azt nem tudom de 1990-ben fél km-el rövidebb volt a pálya.
Az IDM-ből kiindulva 1:42-43 körül mennének a GP-sek.
Ja, csak az nem teljesen ez a palya volt :)
Ahh biztos nem.Utolsonak is lenni kell valakinek.
Inkabb figyelem a fiatalokat hogy csinaljak hatul.
Rizla Gsx-r 750 k5...Kérlek bennetek segítsen valaki aki ismeri beci90 becenevü tagot. A motor valamikor az övé volt és infót szeretnek kérni tőle mert a moci rongálas áldozata lett ...fellökte egy részeg fickó...az infó amit szeretnék tőle , hogy honnan rendelte a Rizla szettet. Kérem valaki segítsen...
És Te most tényleg dönteni fogod minda zállat, meg húzni neki csövön?
1990-ben Mick Doohan 1:44-en belül csinálta a pole-t. Két évvel később az őrült esős versenyen 1:46-okat nyomtak a vízen. Vajon ma mennyit menne Pedrosa?
Csak neked meg közkívánatra.
Sziasztok

Gumivásárlás előtt vagyok.
Continental Conti Roadattack 2
Valaki tud hasznos infót mondani erről gumiról?Fel merjem rakni egy 170 lovas gépre(R1)?
Ezen jót röhögtem!!
1-2 héttel előtte szokták felrakni.
aha....1óra 10perc gyalog ,vödörrel mikor fested a kerékvetőket
Jut eszembe megjott a Yoshim, meg se merem mutatni, vki ugyse birna ki vmi "majd en aztan beszolok" tipusu komment nelkul :)
Kioktathatnak, csak fényképük legyen.
Szervezhetek egyet, ha gondoljátok.
Azt hittem ok is idoben felteszik, mint az ering, ott mar fent vannak a nyilt napok. Lehet, hogy te hamarabb meg fogod tudni :)
Ne mondj ilyeneket, mert kioktatnak a lassabbak!