Kb. onnantól kezdődik amikor tudod miért estél el. A másik amikor már tudod, hogy most azért mentem 4mp gyengébb kört mert...itt és itt hibáztam vagy nem húztam eléggé. Ugyanis mindennapos eset az ismerősi körömben, hogy "Hú 2:12 mentem csak, pedig 2:07-et tudok nem tudom miért." Hát azért mert nem tudod mit csinálsz a pályán.
Én nem vagyok különösebben gyors ember (nem is leszek soha) de azt bármikor tudom ha jó a moci.
Idén az első pályanap első menetében 2:00-át fogok menni.
Olivér egyszer biztos le fogja nyomni a Hringes időmet. De akkor már gyakorlott lesz. És nem a köridő miatt.
Akkor magadat oktassad, ne mast :) a t tempodban tuti soha nem esnek :D
latom menekulsz a hazudozasba, nem tereltem en sehol se, olvasd el az eses alatti kommenteket is ha kihagy a memoriad :) vallalom hogy ott elcsesztem, mutasd meg hol mentegettem magam? Max leirtam azt amit masok (akik nalam tapasztaltabbak) mondtak.
Mert zavarna?
Lattatlanba mondom hogy lassabb vagyok.
De en legalabb beismerem hogy benzsa vagyok,nem terelek minden masra.
A nap nem sutott szembe mikor henteregtel?
Figyelj nem az a baj, hogy lassu vagy meg bene (bar ki tudja, lehet h mar 1:20nal jarsz, bar ketlem :D), csak akkor ne okoskodnal itt palyamotorozasrol, meg h mit csesztem el mikor elcsusztam. Bar biztos zavar h egy kis suhanc egy ev motorozas utan 4 kor alatt kort adni az eringen, de van ilyen :) menjel inkabb festeni, az hatha jobban megy ;)
Te biztos eszre vetted volna :) bar ahogy neztem az euroringen is ugyes vagy, 2 percen belul mar sikerul korbeerni? Mert elso probalkozasra nem nagyon sikerult ahogy neztem a nagy tapasztalatoddal
Ha tamadnek inkabb azzal tennem hogy veszek egy patika allapotu k5-ot maxiatvizsgalva professionalis autoszerelo ismerrtseggel es cserlek lengokart mert pofaraestek vele amit akkor tudok meg mikor az emelon allo motoron brümmogok es kitorik az emeloszem.
Ciki.
A Clam mást is jelent okoska, ha már ilyen profi angolos vagy. Azt persze nem tudtad megkérdezni, hogy hamis bóvli szar a kipufogó a motorodon. Ha kicsit is jobban követnél, tudnád miért ez a nevem, de ugye szelektálsz, nem először az információk közt.
Furcsa, hogy nekem pont van fent galéria a motoromról, még a kulcsról is..és neked? Ja a nagy semmi.
Nekem se, foleg mert lattam nem egy daineset hasonlo eses utan amin csak kopas lesz. Zoli gondolta most vmivel visszatamad, bar ahogy elneztem a feltoltott videoit motoros tudassal ugy sem fog... Meg jo h a zene miatt nem hallatszodik az alapjaraton gurulgatas :)
A ratyi szó, amit használsz, teljesen találó rád nézve kicsi kagyló (Clam jelentése ugyebár) ! :)
Nekem legalább van motorom Krisztina. Nem mások tehetnek arról, hogy te otthon is a kudarcra emlékeztetsz... :(
Tényleg szomorú sors a tiéd, de talán nem véletlen. Részvétem azoknak, akiknek napi szinten el kell viselniük téged.
Menjél simogasd meg a motort a szobában, ha már ennyire fél a fényképezőgéptől!
Nem sipakoltam, csak elvartam volna, hogy jobban birja. Esetleg meg kene majd vmikor mar mutatnod mit tudsz a nagy motoros tapasztalatoddal meg tudasoddal a palyan, mert az egy dolog hogy itt oktatsz mindenkit, de lehet h meg palyan se motoroztal :D vagy neked is ugy kopik a terdkoptato, hogy otthon megreszeled a kissamlin a PROFESSIONALIS Honda project kozben? :)
Én nem vagyok különösebben gyors ember (nem is leszek soha) de azt bármikor tudom ha jó a moci.
Idén az első pályanap első menetében 2:00-át fogok menni.
Olivér egyszer biztos le fogja nyomni a Hringes időmet. De akkor már gyakorlott lesz. És nem a köridő miatt.